Mennyire problémás ha a tengerimalac egyedül marad?
Sajnos el kellett altatni a tengerimalacunkat.
( http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__1594505-a..
Mellette van egy másik, aki kb 1,5 éves és most egyedül maradt. Az alábbi trilemmánk van (bocs a hülye fogalmazésért, de ez 3 utas eldöntendő)
-elajándékozzuk, hogy társ mellé kerüljön (mi olyan sok malacot temettünk már el fiatalon és belefáradtunk)
-marad, egyedül, amíg él, addig igyekszünk jól tartani, de utána a tengerimalacozásnak véget vetünk
-szerzünk egy társat mellé, de akkor meg sanszos, hogy "X" idő múlva ő marad majd magára.
Mondjuk én a második verzióra szavazok, a párom meg hajlik a harmadikra.
Érvek/ellenérvek?
ismerősnek ajándékozni ahol amugy is vannak malackák? és akkor látogathatjátok
egyedül ne maradjon,szegénynek ugy nem jó
Igazából társas lény, de ha napi szinten sokat foglalkoztok vele, akkor magában is elvan.
Ha eddig volt párja, akkor én arra szavaznék, hogy kell mellé egy társ. Lehet találni ~1 éves malacokat is kereskedésben, szóval korban hozzá illőt.
Szia!
Nekem van egy hasonló korú kb 1 éves lány malackám. Sajnos kollégista lettem és a szüleim nem nagyon szeretnének vele foglalkozni. Szívesen elajándékoznám.
Nem tudom, hogy fogtok dönteni, csak egy jó tanács: kereskedésből ne vegyetek malacot, tenyésztőtől érdemes inkább, ott biztos egészségeset kaptok, csökken a betegségek előfordulása is ( van amikor vannak idősebb malacaik).
Lehet befogadni állatotthonokból, és ahogy az előzőnél olvasom családoktól is, ez is mind jó megoldás.
Mikor a mi "kicsink" egyedül maradt akkor ismerősnek ajándékoztuk, akiknek már volt szintén egyedülálló malackája.
:( 1 hónap múlva láttam hirdetésben az enyémet...mikor rákérdeztem azt mondta harap, holott ez nem igaz. A leggyávább, legfélénkebb, legcsöndesebb malac akit ismerek.
Sajna nem volt hajlandó visszaadni, csak ha fizettem volna érte 10.000,- a bibi a dologban az volt, hogy amiért pénzt kért (nagy ketrec, több zacskó kaja, szintén nagy zacskós alom, új fogkoptató, felszerelés, játék) mi mind ingyen adtuk a malacka mellé. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!