Az baj, ha a tengerimalac egyedül van?
Figyelt kérdés
Kaptam egy tengerimalacot, de egyedül van, és azt hallottam, hogy "depis" lehet, és bele is halhat...2011. febr. 14. 16:18
1/6 anonim válasza:
A tengerimalacnak kell társas, ugyanis társas lény! Te se örülnél egyedül bezárva egy ketrecbe.
2/6 anonim válasza:
nekem hároméves a malacom egyedülvan egykilós jólérzimagát a napaliban regeltöl estig megy a tévé nemunatkozik
3/6 anonim válasza:
A tengerimalac egyedül olyan mint egy hörcsög. Csendes, unalmas. Egy társsal egészen más...
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget=) szerintem szerzek neki egy társat, mert én egész délelőtt a suliban vagyok, és akkor végig egyedül van...
2011. febr. 15. 17:28
5/6 anonim válasza:
Az enyém egyedül sokat sikítozott, nyafogott.
6/6 anonim válasza:
a malac lehet boldog egyedülis ha kicsikorától neveled.amig egyedül van akkor úgymond csak te vagy neki,és ha kiveszed akkor veled foglalkozik.de mikor szerzel neki társat akkor "egymmásnak" lesznek.ha nemfoglalkozol vele akkor persze,hogy kell neki,de ha foglalkozol akkor boldog kis malac:Daaz én malacomis mikor léptem be a szobáb a suli után már röfögött s motyogott,mert tudta megjöttem s ideje egyet futkározni a szobámban:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!