Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tehetek mellé másik hörcsögöt?

Tehetek mellé másik hörcsögöt?

Figyelt kérdés
Ma vettünk 1 lány törpe hörit.Szeretnék neki társat,de nem szerettem volna ha testvérek,össze szokhatnak,vagy nem jó ötlet?
2011. márc. 3. 19:16
 1/6 A kérdező kommentje:
Természetesen fiú hörit szeretnék.
2011. márc. 3. 19:21
 2/6 anonim ***** válasza:
nemtudom..nekem egyszer volt 2 hörcsögöm (testvérek voltak) és amikor a csaj fialt akkor a tesóját átraktam máshova és amikor pár hét múlva össze akartam őket rakni akkor verekedtek
2011. márc. 3. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekünk úgy volt,hogy uncsim idehozott egy hörit..1 napot volt távol tesójától másnap hozott még egy hörit /tesóját/, és hát nem kicsit verekedtek össze :S
2011. márc. 3. 19:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Összeszokhatnak, de nem túl jó ötlet. Nem tarthatnád őket folyamatosan együtt, mert 3 hetente fialna a nőstény, és nagyon hamar tönkremenne a szervezete. A törpehörcsög magányosan élő állat amúgy is, jól elvan egyedül.
2011. márc. 3. 19:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Ajánlom hogy olvasd el a torpehorcsogok.hu weboldalt, nem érdemes szaporítani kereskedésben vásárolt kitudjamilyen hörcsögökkel.

Kezdjük ott: Nem tudod kik a szülei, lehet hogy beltenyésztéses, aztán nézhetsz hogy pár hetesen megdöglik.

A nőstény életéből sokat kivesz az ellés.

Ezek pici állatok, mégis tenyésztés előtt rengeteget kell tanulni, különben csak baj és kellemetlenség lesz.

Én tenyésztő vagyok, hörcsögeim vérvonala sokat számít, és rengeteget tanultam róluk, kikértem más tenyésztők véleményét, mielőtt belevágtam. Ha bármire kiváncsi vagy, kérdezz nyugodtan, szívesen segítek, hiszen nem egy alom nőtt fel a kezemben.

Üdv:vanyyy

2011. márc. 3. 19:37
 6/6 anonim ***** válasza:
a hörcsög utálja a társaságot, egyedül tartsad. semmiképp sem párban mert verekednek állandóan meg szaporodnak és nem tudnál hova tenni annyi hörcsögöt.
2011. márc. 4. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!