Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért utálják egymást a...

Miért utálják egymást a hörcsögeim?

Figyelt kérdés

Van 3 dzsungáriai törpehörim, kettő fiú meg egy lány. Nem tudtam, milyen neműek, mikor megvettem őket, nagyon nem is érdekelt, mert már a boltban is egy-két hónapja egy ketrecben voltak hármasban. Aztán, mikor hazahoztam őket, szintén egy ketrecbe kerültek, természetesen. Majd úgy kb. egy hónap múlva a két fiú hörim elkezdett veszekedni (előtte semmi bajuk nem volt egymással) és egyre kibírhatatlanabbak lettek, a végén már aludni sem bírtam tőlük, ezért különszedtem őket. De igazából nemhogy nem segített, még rontott is a dolgon a különszedés: azóta, ha néha összekeverednek, még ketrecen keresztül is egymásnak esnek, a legutóbb, mikor kiszedtem az egyiket (aki így a szobában szaladgált) és a másik kiugrott a kezemből, úgy egymásnak estek, hogy az egyik szerencsétlen hörcsögből egy csomó vér kiömlött, meg is ijedtem, hogy elpusztul szegényke. (szerencsére nem lett komoly baja)

Nem lehetne valamit tenni azellen, hogy ne öljék egymást? Végülis olyan sokáig nem volt semmi bajuk egymással, nem nagyon értem, mi tett be nekik hirtelen... (Egyébként december elején kaptam őket)

2011. márc. 3. 17:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ráadásul a memóriájuk olyannyira "nulla", hogy ha csak fél napra veszed is külön őket, legközelebb már nem ismeri meg. :/ Nem fogod őket összeszoktatni, az biztos, ne is kísérletezz, mert az egyik el fog pusztulni.
2011. márc. 5. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!