Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A hörcsögöm néha így "megrázko...

A hörcsögöm néha így "megrázkodik", mitöl van ez? (további alul)

Figyelt kérdés

Szóval nem az egész hörcsög rázkódik, meg nem is lehet látni rajta. Csak akkor érzem amikor felveszem hogy pár másodpercenként "megrezgeti" a kezem.

Eddig nem tapasztaltam nála ilyesmit, de lehet hogy csak nem nagyon figyeltem rá.

A kérdésem az lenne hogy ez természetes? vagy vmi betegség, esetleg az ivarérettséghez van köze?vagy talán fél tölem?

Amugy 4hónapos lány hörcsög

2011. márc. 2. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Lehet, hogy valami idegrendszeri gondja van. Nem feltétlen szükséges orvosi ellátással stresszelni, hacsak nem adja egyértelmű jelét fájdalomnak!

22N

2011. márc. 2. 22:10
 2/7 anonim ***** válasza:
ilyet már én is tapasztaltam, kisebb korában figyeltem meg jobban, mikor kézbe akartam venni, és egy gurigából próbáltam a kezembe csalogatni (nem ráztam, se semmi :P, vártam, hogy mikor mászik mászik rá magától), akkor éreztem én is, talán félt, bár akkor is éreztem mikor kaját adtam neki, de ahogy az előttem lévő is írta, lehet hogy stressz helyzet váltja ki belőle, az én hörim kisgyerekektől került hozzám, és úgy nevezték, az "ugrálós" :S, ezek után gondolhatjátok..., a tesói közül már csak ő él, pedig alig egy éves...na mind1
2011. márc. 2. 22:38
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem bátortalan és ha veszélyt érez akkor gyorsan vissza tudjon menekülni. nálam is ez van.
2011. márc. 2. 22:47
 4/7 A kérdező kommentje:
aha értem, akkor valószínüleg csak stresszel mostanában, köszönöm a válaszokat
2011. márc. 2. 23:37
 5/7 anonim válasza:
Én szinte biztos vagyok benne h nem a stressztől van. Az enyém mindig akkor csinálja ezt, ha a kfezembe veszem és simogatom a legnagyobb nyugalomban. Szerintem csak fínom neki, és olyankor megborzong.
2011. márc. 2. 23:46
 6/7 anonim ***** válasza:
lehet hogy olyankor megijjed vmitől
2011. márc. 3. 14:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én hörcsögöm akkor csinálja ezt mikor megijed valamitől. Pl. ha puszit adok a páromnak és cuppan egyet.:)
2011. márc. 6. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!