Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Melyik törpenyúl nem nyúl?

Melyik törpenyúl nem nyúl?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan nyulat, ami nagyon mozgékony, nem annyira félős, és elég stramm is... Milyen fajtát vegyek? - A Mini törpe kosorrúról mi a véleményetek?
2011. febr. 26. 22:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Ebből a kérdésből nem derül ki, mit szeretne megtudni a kérdező.
2011. febr. 26. 22:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Sikerült értelmeznem a kérdést: a "nem nyúl" arra utal, ahogy a magyarázatból kivettem, hogy ne legyen nyuszi, tehát ne legyen ijedős (tudod, biztos neked is mondták már kiskorodban, hogy ne legyél már nyuszi), legalábbis számomra ez derül ki.

Az értelmezésben segítettem, a választ nem tudom, mert nem értek a nyulakhoz :)

2011. febr. 26. 23:04
 3/9 anonim ***** válasza:

a mini kosorrú az eléggé sérülékeny, a fülére különösen, persze attól függ hol szeretnéd tartani.

én az oroszlánfejű törpét javaslom, nekem is olyan van, japántarka kivitelezésű, immáron 6 éves, és kislány. bátor nyuszi, kézhez van szokva, és nagyon stramm. 6 éves (tehát öreg) létére ma le-fel ugrált a 70 centi magas ágyról...:)

2011. febr. 26. 23:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekünk is oroszlánfejű van és nagyon bátor, sőt sokszor már-már akaratos. Amúgy nemtudom függ-e a fajtától mennyire bátor vagy csak egyén, illetve nevelés függő-e.
2011. febr. 26. 23:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem házi nyulaim voltak. Egyikre se mondanám hogy féltek volna.

A fiú nyuszim pl. volt hogy kiengedtük az üvegházba ( üres volt ) a libával. És csak lestem amikor egyik nap a nyuszi kergette a libát. Pedig a liba nem volt illyedős.

Kedvencnek jó a törpe nyúl. Nagyon aranyosak. :-)

2011. febr. 27. 00:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Szoktatás kérdése.
2011. febr. 28. 15:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem kos orrú lógó fülű nyuszkóm van:) Nem kimondottan félős, csak annyira mint egy normális nyúl, vagy rágcsáló. Ez azonban sztem nyúlfüggő meg gazdi függő, mert ha nem zaklatjuk, bántjuk akkor nem fog félni és idővel meg fog bízni a gazdiban. Kb. ennyi a titka az elvárásaidnak:)
2011. márc. 1. 16:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a nyulak jellemzése teljesen félresikerült a köztudatban. A félős nyuszi csak akkor igaz, ha új a hely neki, ismeretlena terep, az emberek. Ellenben egy házikedvencként tartott nyuszi, akivel sokat foglalkoznak, inkább Tapsi Hapsi jellemű. Olyan flegma és egyáltalán nem gyáva! Nagyon jópofák. (Egy több, mint 18 éve nyulat tartó) :-)
2011. márc. 11. 11:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Én kérek elnézést!

Úgy néz ki, hogy túlképzett vagyok ehhez a kérdéshez.

Sok idő kellett volna, hogy kitaláljam, hogy mit takar a kérdés.

Én csak 4 évig tartottam nyulakat, de azok a nyulak nem voltak "nyulak".

2011. márc. 11. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!