A tengerimalacok csukott vagy nyitott szemmel alszanak?
Figyelt kérdés
3 napja van meg a tengerimalacom és még nem láttam aludni.Utána olvastam hogy ez mi és hogyan alszanak és több oldalon azt írják hogy a tengerimalac nyitott szemmel alszik máshol meg hogy csukott szemmel.Így ne tudom eldönteni ezért kérek segítséget és normális válaszokat várok.Lenne még valami nem akartam emiatt több kérdést. A tengerimalacokról valamilyen módon meglehet állapítani hogy mennyi idős?mert én egy ismerős ismerősétől kaptam és olyan mintha kifejlett tengerimalac lenne már mert akkora mint a egy normális felnőtt példány.előre is köszönöm a segítséget. :)2011. febr. 26. 13:36
11/17 A kérdező kommentje:
és az mér van hogy soha nem csukja be a szemét és sose látom aludni de valamikor 2 órán keresztül mozdulatlan és kivan dobva a lába oldalra mag mellé és nincs becsukva a szeme. akkor ez miért van?ha asszisztens vagy akkor gondolom tudsz erről sokat :) légyszives valaki választ vagy valami ami télleg most ár erre ad választ .
2011. márc. 1. 21:09
12/17 anonim válasza:
szia az asszisztens vagyok :)
ez azért van mert pihizik. Aludni nem is nagyon fogod látni, mert nappali állat és általában minden kis zörejre felkel: villanykapcsolódás, parketta vagy ágy ropogása stb
13/17 anonim válasza:
csukott szemmel de zsákmányállat és nem alszik mélyen és sokáig, csak a ragadozó félék alszanak mélyen és sokáig pl kutya (vagy ember)
14/17 anonim válasza:
a tengeri malac nem alszik nyitott szemmel lefekszik és úgy teszi ezt.nagyon félénkek ezért mindig éberek nekem velem alszanak és mindig nyitott szemmel
15/17 anonim válasza:
Ez a kerdés engem is foglalkoztatott. Nekem 2 napja van tengerimalacom és egyszer sem lattam aludni. Éjszaka is akárhányszor megébredtem, nem aludt, csak ült egy helyben semmit téve.
16/17 anonim válasza:
Az én tengerimalacomon mostanában észre vettem, hogy nyitott szemmel alszik összehúzza a szemeit de nincs becsukva, és ugy alszik mikor hozzányulok nem mozdul csak ha megmozgatom a ketrecet vagy valami ami hangosabb zajt csapp.
17/17 anonim válasza:
Nem alszik nyitott szemmel. Mindig mikor hallja, érzi, hogy közeledsz kinyitja a szemét, egyébként éjjel alszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!