Hogyan alszanak a tengerimalacok?
Figyelt kérdés
elterülnek? vagy csak a hasukon alszanak? az enyém most úgy alszik hogy félig a hasán félig elterülve...nincs semmibaja? mert az előző malackám elhunyt :( és nemtudom hogy hogyan vehető észre ha haldoklik :S remélem hogy csak alszik.2009. dec. 13. 20:00
1/3 anonim válasza:
Ne aggódj, teljesen normális pózban alszik a malacod! És a malacok nyitott szemmel alszanak! Hát ha haldoklik, azt szerintem észrevennéd, lehetnek előzményei is, étvágytalanság, vagy fogyás, rángás...stb. De szerintem csak alszik, ne aggódj!
2/3 anonim válasza:
amikor nekem voltak, én tenyésztettem őket volt ugy is hogy a házuk tetején aludtak, ugy hogy a hasuk az égben
3/3 A kérdező kommentje:
jaj de jó akkor megnyugodtam :) köszönöm
2009. dec. 15. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!