A degum olyan unottnak tűnik mibaja lehet?
most egyedül van a degu vagy többen? végig E/3-ban beszéltél róla, azt odaírtad, hogy 3 évesek. Nem értem. Mind1.
Ha egyedül van, akkor valszeg depressziós. Nekünk a csincsillával volt ez, ezek ugyanis társas lények. Olyanról is hallottam már, hogy meghalt a párja, és pár napon belül a másik is. Bár az akár betegség is lehetett.
Ami nekünk volt a degukkal, és amit érdemes megnézned, az a foga. Ha egy pár napig nem tudja koptatni, akkor túlságosan megnő. De lehet, hogy egy szájseb miatt nem tud enni. Egy idő után meg már túl hosszú, hogy enni tudjon. Nézd meg, és ha hosszúnak tűnik, menj el nagyon gyorsan az állatorvoshoz. Ingyen lecsippenti neked a túl hosszú részeket. Vagy nemtom, nekünk ingyen csinálta. De már késő volt... Túlságosan legyengült. Különben nekem is ez volt az érzésem, hogy olyan kis könnyű... Le is fogyott? Mert ez elég gyakori halál. Nekünk háromból kettő így halt meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!