Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A degum olyan unottnak tűnik...

A degum olyan unottnak tűnik mibaja lehet?

Figyelt kérdés
folyton alszik és nem olyan aktív.most is kivettem itt eszik az ölembe de olyan vékonynak és könnyűnek tűnik meg olyan álmosnak.miért van ez ugye nincs baja???:S:S:S (már 3 évesek) kitettem szaladgálni hátha jobb:S
2011. febr. 25. 15:34
 1/2 anonim ***** válasza:

most egyedül van a degu vagy többen? végig E/3-ban beszéltél róla, azt odaírtad, hogy 3 évesek. Nem értem. Mind1.

Ha egyedül van, akkor valszeg depressziós. Nekünk a csincsillával volt ez, ezek ugyanis társas lények. Olyanról is hallottam már, hogy meghalt a párja, és pár napon belül a másik is. Bár az akár betegség is lehetett.

Ami nekünk volt a degukkal, és amit érdemes megnézned, az a foga. Ha egy pár napig nem tudja koptatni, akkor túlságosan megnő. De lehet, hogy egy szájseb miatt nem tud enni. Egy idő után meg már túl hosszú, hogy enni tudjon. Nézd meg, és ha hosszúnak tűnik, menj el nagyon gyorsan az állatorvoshoz. Ingyen lecsippenti neked a túl hosszú részeket. Vagy nemtom, nekünk ingyen csinálta. De már késő volt... Túlságosan legyengült. Különben nekem is ez volt az érzésem, hogy olyan kis könnyű... Le is fogyott? Mert ez elég gyakori halál. Nekünk háromból kettő így halt meg...

2011. febr. 25. 15:40
 2/2 A kérdező kommentje:
2-en vannak de a másik picivel nagyobbnak tűnik meg aktívabbnak.most itatom és tök sokat iszik elöb evett is nem értem :\ remélem nem lesz baja.a foga meg sárga ahogy kell lennie és nem is hosszú.most amugy megint eszik lehet csak fáradt volt de akkoris furcsa. szerintem igen fogyott:) nagyonnagyon köszönöm a válaszodat :) és sajnálom ami történt az állataiddal :\
2011. febr. 25. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!