Segítség, mit tegyek? Kiszökött 3 hörcsög a terráriumból.
Hogyan kerítsem őket elő?
Elég rumlis a szobám...
Az a legnagyobb baj, hogy macskám is van, és félek, hogy ő előbb találja meg őket.
VIDD KI A MACSEKOT!!! (ez a legfontosabb!)
aztán hallgatózz!
Ha nincs meg nézd meg a sütőben xD
egyszer elszökött a hörim és meghallottam, h kapar és ott volt a sütőben. szét kellett szerelnünk a sütőt, mert nem bírtuk máshogy kiszedni!! Szegénykém♥♥♥
szia!
Mi mindig karfiollal fogtuk meg! Még a szekrény mögül is kijött érte. Ahhoz képest, hogy nem is ehette, nagyon imádta. Szíriai aranyhörcsög volt.
Szia!
Szerintem tégyél le a földre egy akármit ami elég nagy hogy a hörcsög aztán ne tudjon kimászni rajta,pl.:vödör.Építs hozzá könyvekből lépcsőt.És a könyvekre tegyél rá úgy egy vonalzót hogy annak nagyobb része a vödör felett legyen,és a vonalzó végére tegyél valami kaját.A hörcsög elöbb vagy utóbb megéhezik,felmászik a "lépcsőn" ki a vonalzó végére ,az megbillen,és zsupsz,a hörcsögök a vödörben.Az nagyon fontos hogy a vödörbe bőven tegyél pl.:forgécsot,vagy valamit ami a terráriumban is van,nehogy megüssék magukat.Bocsi hogy hosszú lett.
Köszi az ötleteket.
A macska segítségével sikerült elkapnom mind a hármat.
Ő kiszagolta őket, és amikor elkezdte hajkurászni a höriket, meg tudtam fogni egyenként az összeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!