Ha a nyuszi ketrecének az alján nincsen semmi, akkor lehet neki ágyat venni? (lent. )
Figyelt kérdés
A nyulam ketrecében nincsen semmi a műanyagon, ezért gondoltam veszek neki egy ilyen: [link] ágyat.Szerintetek érdemes?2011. febr. 24. 22:20
1/9 anonim válasza:
sztem elég neki a lucerna vagy vmi fű, mert azt az ágyat lewécézi meg semmibe veszi
2/9 A kérdező kommentje:
WC-be intézi a dolgait és nem nagyon szokott rágcsálni, de akkor megpróbálom a szénát.
2011. febr. 24. 22:33
4/9 A kérdező kommentje:
de eszik.
2011. febr. 24. 22:37
5/9 A kérdező kommentje:
bocs elírtam lucernaát na.:D
2011. febr. 24. 22:38
6/9 anonim válasza:
Eddig szinte mindenhol azt találtam, hogy nyuszi alá szőnyeget, ruha anyagot nem szabad, nem tanácsos tenni, hiszen a nyuszi karma beakadhat, a nyuszinak nem tesz jót, főleg, hogy ez még szőrmókos is, ki tudja, hogy mennyire tenne jót neki. Bár tény, hogy szeret kényelmesen aludni.
S ahogy olvastam, hogy nem tanácsolják, hogy lepottyangatja a nyuszi, ez nem igaz, hiszen a nyuszi igen tiszta állat, csak egy helyre szereti végezni a dolgát. Esetleg nem olyan helyre tennéd, akkor nem lenne jó, de mivel ketrecbe szeretnéd tenni, így nem hiszem, hogy jó ötlet lenne. Sok üzlet akar az állattartásból hasznot húzni.
7/9 anonim válasza:
az enyém szivesebben fekszik a parkettán, meg a műanyagon, neki felesleges lenne ágyat venni, de ha a te nyuszid nem ilyen, vehetsz neki
8/9 A kérdező kommentje:
oké, akkor nem veszek majd valahogy kiokoskodom!
2011. febr. 25. 13:38
9/9 anonim válasza:
Igen, az én nyuszimnak is van sokkal puhább, párnásabb helye, de ő inkább a parkettán alszik. És szerintem, nem is alvásra használná. Bár kitudja. De szerintem nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!