A törpehörcsögnek, ha a helye nincsen vizzel kimosva csak nagyon nagyon ritkán de az elhasznáklt forgácsot mindig kiöntjük belőle, akkor felléphet a kisjószágnál valamilyen bakteriális fertőzés?
Nem értem, hogy ha kisállatot tartasz, akkor miért nem viseled gondját?
Én pl. a szíriai aranyhörcsögömnek hetente kitisztítom a ketrecét. Nem tart sokáig egyáltalán (max 10 perc). Fertőtleníteni kell domestos-szal!! És utána én még azt egy darabig rajtahagyom, majd lemosom valami finom illatú folyékonyszappannal, majd leöblítem és úgy teszek neki tiszta forgácsot. Te is így csinálj, nem nagy fáradtság ez.
A hullámos papagájomat viszont már fárasztóbb takarítani, mert ő összevissza kakil, a rácsra is rá van ragadva sok helyen. De neki is ugyanúgy gondját viselem. Ezzel tartozunk nekik!
Kedves utolsó hozzászóló!
Teljes mértékben igazad van és magamat hibáztatom. Kérdésemre visszatérve, elképzelhető, hogy ez egy bakteriális fertőzésnek elmondható? Mekkora erre az esély?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!