Varga József (Család utca) rendelőjére miért panaszkodnak egyre többen? Tényleg nem gyógyítás folyik ott, hanem pénzszedés?
az én édes drága szememfénye tengerimalackámat Józsi mentette meg egy időben adott infúzióval. gyógyszerestől-mindenestül 5000 ft volt az egész (ami nekem bőven megérte a kis drága életéért), másnap vissza kellett jönnünk kontrollra, mert látni akarta, hogy jól van-e a malacka. egy büdös kanyit nem fizettünk a kontrollért, és soron kívül hívtak be minket. ennyit a pénzéhségről.
amúgy ha csak körülnézel a gyakorin, láthatod, hogy mennyi felelőtlen és/vagy buta kisállattartó van. ilyen kérdésekkel, mint "ehet a tengerimalac szénát?", "a malacom állandóan vakarózik és foltokban hullik a szőre, csak nem beteg?" és hasonlók. aztán csodálkoznak, hogy az orvos nem tud segíteni a súlyos beteg állaton, vagy letolja őket azért, mert nem megfelelően tartják. kettőt kéne kattintani a google-ben és egy csomó infót megtudnának... és persze az sem kizárt, hogy a konkurencia terjeszti a rosszat.
Varga doki az egyik legjobb állatorvos akinél eddig voltunk!!!
A nyuszimat bélpangással vittük hozzá..szerencsére nem kellett sokat várnunk arra, hogy sorra kerüljünk, de bent voltunk vagy 1 órát kb. Sok-sok jó tanáccsal, tippel látott el minket. Emellett kaptunk ajándék tápot, vettünk még valami port és tápot a nyuszinak...mikor kezdte számolni a végén, hogy mi minden volt arra számítottunk, hogy kb. valami 20.000 forint körüli összeget fog mondani, de végül kb. alig fizettünk valamit úgy, hogy a tápok kerültek csak 3000 forintba...
Iszonyat rendes volt, lelkiismeretes és nagyon kedves!!!
Sajnos mi messzebb lakunk, de a nyuszinkat csak hozzá akartam vinni! ekkor is mondta, hogy mivel messziről jövünk ott marad még rendelési időn kívül is egy kicsit ha kell, hogy ne keljen még a rendelőben is pluszban várnunk rá!
Előtte éjjel pedig ügyeletre vittük a nyuszinkat egy másik állatorvoshoz, aki csinált ultrahangot, adott oltást és szintén valami port, de kb 2x annyit fizettünk mint Varga dokinál...
Ha közelebb laknánk hozzá csak hozzá járnánk a többi állattal is nem sürgős esetekben is!!
Előző vagyok...
Gondolom ha már azt mondta, hogy mehetünk, akkor addig maradt volna amíg kell, nem csak egy kicsit :)
Legutóbb sajnos tályogos lett a nyuszim, mi is Józsiékhoz visszük mindig, ha gond van. A műtét árának a felét kérte csak el, az utána lévő 5-6 kontrollért, sebtisztításért, varratszedésért, antibiotikumos kezelésért és itthonra kapott gyógyszerért pedig egy fillért sem kért.
Én sem értem, hogy ki terjeszti ezt a baromságot, de tekintve, hogy a pénzszedés a legkevésbé sem jellemző rájuk, gyanítom, hogy egy konkurens állatorvos lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!