Itt most fajtában és nemben is gondolozok. Szerintetek melyikekkel a legkönyebb bánni? Lécci segítsetek, hogy milyet vegyek. Egy két jó tanácsot sziveseen fogadok. Előre is köszi.
Nekem dzsungáriai törpehörim van és nagyon édi :) Kis helyen is elfér, kevesebb kaját igényel, ráadásul iszonyú cukiiiiiiii :) <3 Én ezt a fajtát ajánlom, de persze a többi is édi :) Az szerinte mindegy h lány v fiu de egyedül tartsd mindenképp :)
jó hörizést! :D
2011. febr. 16. 18:32
2/13 anonim válasza:
szerintem is a dzsungáriai törpehöri:)
2011. febr. 16. 18:39
3/13 anonim válasza:
Dzsungáriai. Nekem van 2 fiú aki elvihető. Rajtuk kívül még van 2 lány és egy fiú de ők nem eladók:)
2011. febr. 16. 18:40
4/13 anonim válasza:
3. válaszoló! Mennyi idősek a kis rágcsák? picikék még?
2011. febr. 16. 18:43
5/13 anonim válasza:
Nekem már volt néhány dzsungáriai törpehörcsögöm, nagyon aranyosan és picikék :) A fiúk sokkal többet használják a mókuskereket, mint a lányok, és a mókuskerék köztudottan NAGYON zörög, és szinte csak éjszaka használják.
2011. febr. 16. 18:54
6/13 Várhelyi Sándor válasza:
aranyhörcsög...az olyan aranyos...nekem egy van
2011. febr. 16. 19:18
7/13 anonim válasza:
18:43 as.
2010. 12.02.-én születtek. 3.válaszoló voltam.
2011. febr. 16. 19:52
8/13 anonim válasza:
dzsungáriai :D egyértelmű <3 *-*
2011. febr. 16. 20:43
9/13 anonim válasza:
szíriai aranyhörim van és nagyon ari :) de amki még tetszik az a roborovszki (:
2011. febr. 17. 15:11
10/13 anonim válasza:
Szia!
Ha olyat szeretnél ami kézhez szoktatható, akkor vagy aranyhörcsög vagy dzsungáriai törpehörcsög. Sajnos a roborovszkik nagyon félénkek, és nekem még egyiket sem sikerült sajnos kézhez szoktatnom. :-(
Aranyhörcsögöm csak kicsi koromban volt, arra nem nagyon emlékszem. De a dzsungikat lehet dögönyözni, játszani velük. Persze óvatosan, mert törékeny jószágok. :-)
Hogy fiú-e vagy lány. Szerintem mindegy. Alapvetően nincs különbség, ha egyedül tartod őt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!