Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » 2 fiú tengerimalac kijönne...

2 fiú tengerimalac kijönne egymással?

Figyelt kérdés
Nemsokára 2 éves lesz a malacom és azon gondolkozok hogy veszek mellé egy másik fiatal malacot. Csak félek hogy nem jönnének ki egymással :/
2011. febr. 11. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmi gond nem lesz. Nekünk is 2 fiú van és volt is mindig.
2011. febr. 11. 22:10
 2/6 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint csak akkor jön ki egymással két fiú tengerimalac, ha kicsi koruk óta együtt vannak, de ha most veszel mellé egy másikat, abból bunyó lesz!
2011. febr. 12. 10:26
 3/6 Rikimisi ***** válasza:

Nagyon helyes döntés!!A malackák nagyon igénylik a fajtársukat,csak akkor igazán boldogok ha nem egyedül vannak tartva.Csak is egynemű párokat szabad(na) együtt tartani.Nagyon elterjed és téves hit,hogy a fiúk marakodna.Ha bizonyos feltételeket betartasz nem lessz gond.Először is a te malikád mellé egy egész fiatal,frissen elválasztott fiúcska való(minden esetben kell legalább fél év korkülönbségnek lenni)így már adott ki lessz a főnök.Először egy elkerített semleges helyen(ahol a régi malacka nem érzi a saját szagát) tedd össze őket.Lessz kerregés,futkározás,ez természetes.A ketrecbe úgy érdemes betenni őket,hogy ecetes vizzel szépen kifertőtleníteni,friss alom,esetleg kicsit át is lehet rendezni(a nagy malikának is "uj" legyen").Az is fontos,hogy legalább 100-as méretű kecó(ha nagyobb az még jobb) kell két malacnak.Tehetsz be emeletet,azzal is bővíted a élletteret.Kell két edény és két külön házikó!!

Ha ezek megvannak a két fiú tökéletesen elvan együtt.Esetleg(ez nem törvényszerű) a serdülő korban lehetnek még viták(a kicsi próbálgatja ez erejét)de álltalában ezt lerendezik maguk között.Nekem 4 fiú malacom van,kettesével vannak.2db 120-as ketrecbe.

Ha bármi kérdésed van nézz be a www.gemon.ro oldalára.A fórumon is sok mindennel kapcsolatba választ találsz!!

2011. febr. 13. 12:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2011. febr. 13. 13:53
 5/6 anonim válasza:
Én is a 4 éves fiú malackám mellé vettem egy 3 hónapos fiú malacot, mert szegénykém már majdnem belepusztult az egyedüllétbe. Abban a percben, ahogy összeraktam őket, a malacomat mintha kicserélték volna. Azóta állandóan együtt vannak, összebújnak, meg mutyognak egymásnak, nagyon jól kijönnek. Egy évben egyszer jön rájuk csak, hogy az idősebb rámászik a fiatalabbra, de olyankor szétválasztom őket, és másnapra megnyugszanak. Szóval szerintem nagyon jó párosítás :)
2011. febr. 13. 20:19
 6/6 anonim válasza:
Ha nincs a közelben nőstény akkor igen.
2011. márc. 23. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!