Van tengerimalacod? Ha igen-mennyi? Mi a neve? Hányan vannak? . Mindenre kiváncsi vagyok! Köszönöm válszaitokat! Ł♥
ők 3man vannak, 2 1 hónapos és az apukájuk
a mamamalac belehalt a szülésbe,túl pici volt
A nagy malac Malacka, aki a második képen van egyedül ő Füleske,kislány, és van Borzaska,ő kisfiú.
Jelenleg külön vannak,az apa ivartalanitott,még Borzaska vár ivartalanitásra,de az még vagy 2 hónap,addig felváltva vannak az apamalaccal.
Van egy fiú malacom, Pumbának hívják. 2,5 éve van nálunk, a húgomé volt, de egy idő után megunta, úgyhogy most az enyém. Egy kicsi állatkereskedésben vettük, szegény hónapokig ott volt. Az eladó kérdezte is, hogy biztos meg akarjuk-e venni, mert már egy éves elmúlt és nagyon vad. Terráriumban tartotta és aki bement az üzletbe mindenki megsimogatta, piszkálta, szegény halálra volt rémülve mindig. Mikor hazahoztuk már elő volt neki minden készítve, a nagy ketrec, tálka, meg ami kell. Beraktuk a helyére, de annyira meg volt ijedve, hogy órákig szinte meg sem mozdult. Aztán szépen lassan megszelídült, de még most is nagyon félős. Ki szoktam tenni a szőnyegre, hogy kicsit mászkáljon, de nem megy sehova. Akát órákig ott maradna egy helyben. Óvatosan kell hozzá benyúlni, mert megriad. Nem harap szerencsére. Utál fürdeni, én nem is szoktam megfürdetni, nincs szaga, szerintem szükségtelen. A körmét mindig vágom, de azt is gyűlöli.
Rengeteget eszik. :) Egy nap 2-3 marék táp, egy akkora halom széna, mint ő maga, fél alma meg egy répa simán lecsúszik neki. Nyáron képes 3-4 kis salátafejet megenni egyszerre. A tiétek is ennyit kajál? :)
A haját bírom nagyon. XD
2009 áprilisában lesz 2 éves,2009 áprilisában született
Zsömi a neve
1-et tartok
fiú malac
2009 július 17.-én került hozzám,3 hónaposan
kisállat kereskedésből való
3 színű: fehér,barna, és egy kis vöröses barna
Utolsó:az egyik barátnőmnek is egy szem fiú Zsömimalaca van :D
az elsőnek őszinte részvétem >_<
pumba télleg édi ^^
van. kettő is. vagyis egyet vettünk de egyik nap váratlanul megszült. volt ott öröm :)
anya neve: (csak simán) Mami
A kölök neve: Duri (lány) (eredeti: Picur-pindur-dur-duri)XD
most éppen eladnám őket nem kell esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!