Az egereim folyton összevesznek a mókuskerékért! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Eddig 1 egerem volt,mert a társa pár héttel ezelőtt elpusztult.Vettem mellé egy új egeret,de folyton összevesznek a mókuskeréken hogy ki tekerje.De máson nem,csak ezen.
Esetleg vegyek 2 kekeret?:D
2011. febr. 7. 17:01
1/6 anonim válasza:
Igen, ez egy bölcs kompromisszum lenne :))
2/6 anonim válasza:
filmezd le és rakd fel youtubera. "Hamster Fight" néven.
4/6 anonim válasza:
Én egyszer láttam olcsón direkt széles mókuskereket, egyből meg is vettem, hogy többen is beférjenek egyszerre, ne legyen belőle gond. Ha nem okoz gondot, vegyél egy másik kereket, esetleg "fejleszd" a ketrecet/terráriumot egyéb mászókával, függőággyal stb.
Amúgy nálam amikor csak szimpla kerék volt bent, egyszerűen úgy osztoztak, hogy az egyik futott benne, a másik meg a farkára állva hajtotta kívülről... :D
5/6 anonim válasza:
Nálam szerencsére elférnek ketten egymás mellett, de van, hogy felváltva tekerik. Nézz nagyobb mókuskereket, vagy tegyél be egy másikat is mellé. vagy várj egy kicsit, hátha majd beosztják egymás között.
6/6 anonim válasza:
Vigyázz rájuk, ha nem a testévérével lakik, megölheti. :S Csomó egerünk volt, csak a tesójukat nem ölték meg eddig... Különben mieink sokszor csinálták nagyobb kerékben, hogy az egyik futott, a másik meg csak kapaszkodott és pörgött benne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!