Rühes egeret hogyan lehet gyógyítani?
Aki azt írtad: Nem érdemes velük foglalkozni... Hát, én úgy vagyok vele, hogy ha már felelősséget vállaltam érte, akkor gondoskodom róla. Mellesleg szeretem, aranyos nagyon. Ő már a harmadik, akit megmentek, az állateledel boltból, ahol kajának adják el őket. Én meg megszerettem az egereket. Sokan mondják ezt a 150 ftos egér dumát, de pl. a cicám "ingyen" volt, és mégis több ezret költök rá, mert imádom.
19.31: Megpróbálom az Immunovet-et, köszi!
19.29: Én is így gondolom, köszi.
Platypus: Köszi az infót. Ezeket el fogom mondani a dokinak, vagy másikhoz megyek tényleg.
Köszönöm, sokat segítettetek!
Szegeden 250 Ft egy sima fehéregér, és 450 Ft egy tarka egér. Az állatok egészségesek. De tenyésztőnél is vehetsz, kb. ugyanennyiért egeret. ott sokkal több minta és szín közül választhatsz, biztos, hogy nem beltenyésztett, egészséges, kézhez szokott egeret kapsz.
De ha mindenképpen menteni szeretnél, akkor látogass el a Noé Állatotthon honlapjára, fogadj örökbe tőlük egeret!
Az eledelnek tenyésztett egereket valóban nem érdemes mentegetni sajnos. Gondolj inkább úgy a dologra, hogy annak a kígyónak is ennie kell valamit.
Köszi a tippeket! :-)
Megnéztem a noét. Rodolfó története hasonló az első fehér egereméhez. Őt én is így vettem magamhoz. Ketten voltak, kajának vette őket egy ismerősöm. A kisebbiket betette a kígyóhoz. Én pont ott voltam, és nagyon kiborított, a kisegér menekült volna, a kígyó meg csak figyelte sokáig. Addig siránkoztam, míg az ismerősöm kivette, és visszatette a másikhoz. A kicsi hangosan sírva bújt a nagyhoz. Na, akkor őket hazavittem. A mostanit (fekete) már tudatosan vettem, miután a két fehér elpusztult.
"uramisten... nem hiszem el hogy valaki egy EGERET is elvisz állatorvoshoz és még meg is akarja gyógyitani... 150ft-os egére ki tudja hány 1000 ft-ot költesz hogy aztán igyis ugyis megdögöljön.."
Üzenem Neked, hogy én az 500 Ft-os futóegerem törött lábát műtettem meg 5 ezer Ft-ért. Azóta is jól van, és ha minden igaz 3-4 évet fog élni.
Ha foltokban kihullott a szőre, nem lehet, hogy gombás? Arra is van szer, a nevét sajnos nem tudom. Most én is a lemmingjeimmel kínlódom, Rhodementic, gomba elleni lötyi, meg javasolták az Immunovetet is legutóbb. De megéri másik állatorvoshoz is elvinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!