Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért táncol és ugrál mindig,...

Sberci kérdése:

Miért táncol és ugrál mindig, egyfolytában a "japán táncoló egér"?

Figyelt kérdés
Én azt olvastam, hogy azért táncol, mert rossz az egyensúlyérzéke.DE szerintem nem azért, mert akkor nem futkározna egyenesen előre.
2011. jan. 30. 14:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Te szánalom tetőpontja honnan a rákbolo tudnád? Előző életedben egérvoltál, és emlékszel rá?
2011. márc. 5. 07:47
 12/12 anonim ***** válasza:
érdekes egyik másik válasz :D ha engem kérdezel akkor szerintem nincsenek ebből fájdalmaik,mert ha több napon keresztül fájna nekik hogy futkároznak meg stb,akkor meghalnának. ha pedig tényleg rossz az egyensúly érzékük,akkor valószínű,hogy nem tudnak elszédülni. amúgy szerintem nem tiltották be,én szegeden láttam a nagy tesco állatkereskedésében ilyet,méghozzá a kirakatban,ezért kétlem,hogy tilos lenne ilyet tartani.
2011. okt. 28. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!