Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Harapott már meg a tengerimala...

Nigra kérdése:

Harapott már meg a tengerimalacod?

Figyelt kérdés
Azért lényeges a kérdés, mert bár mindig voltak rágcsálóim, most egy hörim van, tengerimalacom régen volt és megint szeretnék, de mivel van egy egy éves kislányunk így csak abban az esetben ha nem harapja meg sem őt sem engem, sem apát.
2011. jan. 28. 15:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

A tengerimalacok nagyon szelídek, engem még egy sem harapott meg,ettől függetlenül lehet, hogy némelyik harap, várjuk meg a többi hozzászólót!

2011. jan. 28. 15:12
 2/11 anonim válasza:
az egy éves kislány nyilván "nyúzná" a tengerimalacot ha a keze közé kerülne ezért biztos hogy megharapná tök m1 milyen szelíd
2011. jan. 28. 15:14
 3/11 anonim ***** válasza:
egy évesnek még korai egy tengerimalac
2011. jan. 28. 15:16
 4/11 anonim ***** válasza:
A mieink nem harapnak, igaz, nem is "nyúzza" őket gyerek.
2011. jan. 28. 15:22
 5/11 anonim ***** válasza:
a 2, 3, válaszolóval egyet értek. 1-éves kislányka biztos nem finoman bánna vele. a tengericoca ha egy kicsit is veszélybe érzi magát akkor harap.
2011. jan. 28. 15:23
 6/11 anonim ***** válasza:
10 éve tartok malacokat, igazából 2X haraptak meg, egyszer benyúltam a verekedő hímek közé és kaptam rendesen, de ez az én hibám volt. Illetve az egyik lány még kis korában tulajdonképpen játékból kapta meg a kezemet. Általában a malackák szelidek, nem harapnak, viszont van olyan cocám, aki, ha unja a babusgatást aprókat harapdál. 1 éves gyereknek viszont véleményem szerint nem való egy ilyen pici, érzékeny állatka.
2011. jan. 28. 15:24
 7/11 A kérdező kommentje:
nem gondoltam, hogy a kicsi kezébe adnám, de a hörcsögöt is imádattal nézi perceken keresztül. persze ez nem azt jelentené, hogy folyton ketrecben tartanám a malackát csak azt, hogy maximum óvatosan megsimogatjuk úgy hogy fogom a kezét :)
2011. jan. 28. 17:04
 8/11 anonim ***** válasza:

3 malackám van,ebből 2 egész pici

szomszéd kisfiú másfél éves,rendszeresen átjön játszani velük,nyúzza őket rendesen,de akkorát még sose haraptak,hogy fájt volna neki,de karcolták már fel a bőrét (de sirás még nem volt,jobban leköti a játszás)

plussz tisztántartott malackák,rendszeresen nézi őket állatorvos,el sem kap semmit

engem a nagy harapott már meg,igaz én voltam a bűnös,vemhes volt,és megnyomhattam a pocakját...ő meg a körömágyam egy részét kiharapta kinjába...

de egyébként szelíd állatok,birják a nyüstölést...

2011. jan. 29. 08:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Az enyém, hogyha nem tetszett neki valami figyelmeztetőten odakapott, de nem harapott meg. Ha az ölembe volt, és ki akart menni aprócskákat harapdált, de nem úgy hogy fájt, csak jelzett. Szerintem nyugodtan lehet malacka! :)
2011. jan. 29. 20:53
 10/11 anonim ***** válasza:

az enyém még sosem harapott, a másfél év alatt.

amikor a körmét vágom, olyankor kicsit hisztis, próbálkozik. óvatosságból olyankor abbahagyom.

de ha csak felügyelettel foglakozik a kislány a malackával, akkor nem lesz baj.

tanítsd meg neki, hogy csak finoman szabad simizni a hátát.

2011. jan. 30. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!