Terrárium vagy ketrec jobb egy dzsungáriai törpehörinek? Miért?
nekem a hörim akváriumban él :D:D (persze víz nélkül)
Nem fél, és így könnyebb benyúlni hozzá.
Anyukám hörije ketrecben van, és nagyon félős. Főleg akkor retten meg, ha kinyitják a ketrec ajtaját! Persze ez is höri függő! Én is sok pártoló és sok ellenvéleményt is olvastam a ketrecről! Szerintem tedd abba ami van otthon, vagy kérdezd meg az állatkereskedőt h melyiket ajánlja, vagy csak egyszerűen vedd azt ami az olcsóbb! A höri úgyis megszokja!
2. voltam
Köszi a válaszokat! ^^
am most ketrece van csak szntem kicsi, ezért akarok neki új helyet és sok helyen olvastam h ketrec nem annyira jó és azt is h a terrárium nem jó. :D
Az enyémek is ketrecben vannak. Egyszer ketrec híján tartottam az egyiket terráriumban, de az addig bűbáj, bújós hörcsögömből egy dühöngő őrült lett. Amint ketrecbe tettem, újra kedves, dédelgetni való hörcsög lett. Azóta csak vészhelyzet esetén használok terráriumot, bár akkor se hobbiból tettem bele...
Én ketrec párti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!