Szavazás Melyik jobb az aquárium vagy a ketrec?
Nekünk a ketrecből mindig kitúrta a ketrecéből az almot.
Én az akváriumra szavaznék... (nem terráriumnak hívják? mert nem raksz bele vizet)
ez most egy általános kérdés, vagy már van konkrét állatka is? pl: hörcsög?
de ha csak ugy kell szavazni, hogy ki melyiket szereti vagy esetleg kedveli...akkor én az akváriumra teszem a voksom.
ha halad van akkor akvárium. mert a ketrecből kifolyik a víz..De ha esetleg hörcsögöd van és akváriumod van ne tegyél bele vizet mert megfullad!
najó ,h értelmes választ is írjak akkor Ketrec.
Egyértelműen ketrec!
Amíg azt csak megfogod, kiviszed, kitakarítod, addig megszenvedsz az akváriummal/terráriummal, hogy megemeld.
KETREC! :)
Ezt hogy érted?
Én a hörcsögeimet akváriumba tartom.
Ketrec, aminek van egy magasabb peremű alja. Nem fülled be, és könnyebb takarítani.
Amúgy amikor hal van benne, akkor akvárium, amikor rágcsáló, akkor terrárium. Egyébként ugyanaz a cucc, nem is értem, minek van két külön név:)
A HÖRCSÖGÖM AKVÁRIUMBAN VAN, SZERINTEM NEKI AZ A JOBB!
a NYUSZIM KETRECBEN VAN, ÚGYHOGY ATTÓL FÜGG MELYIK ÁLLATNAK LESZ.
(ÉN jelenleg az akváriumot szeretem jobban,{hörcsögnek biztos})
Hógolyó válasza:
patkányom is és hörcsögöm is ketrec lakó (patkusz csak volt :( )...akvárium max törpehörinek jó de én azt is ink ketrecbe raknám. patkány, aranyhöri, tengericoca, nyúl stb viszont ketrec a jobb...
halaknak meg akvárium
am meg
akvárium: vízi állatok (halak) élnek vízben, üvegből többnyire zárt fém v műanyag tetővel
terrárium: kisemlősok, rovarok, hüllők és kétéltűek élnek benne többnyire szárazon (akvárium-terrárium a neve ha félig nedves félig száraz pl teknősöknek ilyen célszerű), anyaga általában műanyag és rácsos a teteje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!