Nyúl leadás? Van még ilyen valahol? Ha igen, hol?
Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 12:41
1/14 Platypus válasza:
Nincs. Beszüntették, mert az idióták rászoktak, hogy van, és eleve úgy vették a nyulat, hogy húsvét után leadják. Néhány menhelyen fogadnak nyulat, pl. a Noé állatotthonban szerintem érdemes próbálkozni, de egy menhely sem vesz át automatikusan nyulat, csak ha épp van rá kapacitás.
2/14 anonim válasza:
Leginkább csak állatkerteknél van ilyen. Húsvétkor még esetleg a boltok visszaveszik a kicsiket.
De miért vennél nyulat,hogy utána leadd?
3/14 anonim válasza:
Szegeden a Bujdosó György u.-ban minden héten.
4/14 anonim válasza:
Milyen nyúlról van szó? Miért nem hirdeted meg? Én nem tudom, mi az, hogy nyúl leadás, csak sejtem. Ha leírod, milyen nyusziról van szó, lehet, hogy lesz érdeklődő.
5/14 A kérdező kommentje:
Nem olyanra gondoltam.
Régen volt, hogy emberek tenyésztették a nyulakat és utána leadták amiért kaptak pénzt.ilyenre gondoltam
2011. jan. 23. 12:58
6/14 anonim válasza:
Gondolom esetleg tenyészteni akarja, és így akarja eladni, pénzért , fogyasztásra. Régebben az olaszokhoz vitték nagy mennyiségben az élő nyulat, de tudomásom szerint befuccsolt ez az üzlet. Gyerekkoromban több száz nyulunk volt erre a célra. Most újra akartam kezdeni, de sehol sem tláltam felvásárló helyet.
7/14 anonim válasza:
80-as években volt, hogy hetente kétszer-háromszor is volt felvásárlás. Nem volt rossz pénz :)
8/14 anonim válasza:
9/14 anonim válasza:
Én tenyésztem,azért írtam a szegedit-oda hordom.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi, utolsó: Szeged nagyon mesze van. Úgyhogy másik kellene.
Utolsó: Mennyit kapsz érte? Megéri?
2011. jan. 23. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!