Milyen nemű tengerimalacokat lehet együtt tartani?
Lehet 2 lány tengerimalacot együtt tartani?
Régen voltak hörcsögeim és a 2 lány összeverekedett...a malackák nem fognak?
Az 1. válasz írója.
Nekem az 1. malacom 1,5 éves.
A 2. pedig kb. 2 hónappal fiatalabb,nem egy alomból valók,mind2 lány.Szerintem nem baj az ha más korú a két tengerimalac,legalábbis nálunk nem volt baj.
köszi a válaszokat ((:
remélem jól megleszenek
Két lány többségében jól kijön. Vannak olyan nőstények, amik elég dominánsak szoktak viselkedni, de általában idővel megbékélnek. Teljesen mindegy, hogy mennyi a korkülönbség a két lány között, bár az tény, hogy könnyebb egy idős malac mellé egy nagyon babát beszoktatni. De két felnőtt malaccal is legalább olyan sikeres lehet a dolog, csak kicsit tovább tart. :)
Két fiú malac azonban már a legtöbb esetben esélytelen, hogy összeszokjon. Nagyon kevés olyan esetről hallottam, ahol éveken át békében éldegéltek.
Vegyes neműeket viszont a nőstény védelme érdekében nem tanácsolnék, ugyanis az anya belehal a sorozatos szülésbe. Valószínűleg már a 2. zsinórellést sem éli túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!