Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hol tudom levágatni a tengeri...

Hol tudom levágatni a tengeri malacom körmét?

Figyelt kérdés
Budapesten lakom a 9. kerülteben. Eddig én vágtam a tengeri malackám körmét, de én mindig félek, hogy belekap. És ráadásul meg sem tudom fogni mert megharap. Ha valaki tud esetleg ilyen helyet ahol levágják és nem is olyan drágán írja le nekem. Köszönöm
2009. febr. 3. 17:19
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Állat kozmetikában, állatorvosnál.
2009. febr. 3. 17:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom, de konkrétan kéne, hogy hol van a 9 kerben
2009. febr. 3. 18:16
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
És ha megpróbálnád Te levágni? :)) nagyon egyszerűen letudod vágni,nálunk is én vágtam a tengerimalacom körmét...megspórolnál vele egy kis időt,és pénzt..:) ha picit átlátszó a malackád körme,akkor látod,hogy van benne ilyen kis rózsaszín nyúlvány...na..abba nem szabad belevágni,mert az a húsa..de amúgysem kell túl rövidre vágni,csak a végét kell lecsípni...sok sikert:)
2009. febr. 3. 20:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Én letudom vágni a körmét. Mármint olyan értelemben, hgy tudom hogyan kell és csináltam is már, de egyszerűen enm tudom megfogni a malackámat mert harap vagy menekül:D
2009. febr. 4. 05:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Kérj meg valakit,hogy fogja meg,te meg gyorsan vágd le kismalacka körmét.
2009. febr. 4. 16:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Tipp: tegyél egy törölközőt az öledbe, a malacot bugyoláld bele, és csak azt a lábát húzd kicsit elő, amelyikkel dolgozol. A lényeg, hogy a feje be legyne takarva, ez megnyugtatja. Én így szoktam, és sokkal nyugodtabbak, mert elbújhatnak.
2009. febr. 4. 21:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépet a tippet!:) Ez jónak tűnik. Ki fogom próbálni!
2009. febr. 5. 05:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Amit az utólsó válaszoló írt,az tényleg hatásos..én kipróbáltam a görényemmel..és ne nézzetek állatkínzónak légyszi..de én zoknit húztam a fejére:D mert amikor letakartam,mindig össze vissza ugrált...de a zokninál,meg teljesen lenyugodott..és elfeküdt az ölemben(és még mielött megkérdeznétek..tiszta zokni volt:D )
2009. febr. 10. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!