Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért dobog annyira a malackám...

Miért dobog annyira a malackám szive?

Figyelt kérdés

Hajnalban arra keltem,hogy az alig 2 hetes árva ksimalacaim visitanak.

Az egyiknek eszméletlen módon vert a szive, a szőrén is átlátszódott hogy mennyire gyors.A másikénak a háromszorosa simán.

Eddig evett rendesen fecskendőből,plussz szénát zöldségeket tápot is,most reggel nem volt hajlandó enni fecskendőből egy grammot se.

Nyamvadt kis porfészek,állatorvos szabin van,holnap tudom csak vinni messzebbihez,melóból kitesznek ha még1x megemlitem,hogy a tengerimalac miatt kéne szabi...(mikor megszülettek csak fél napokat dolgoztam).

Mi baja lehet?Mindenből ugynazt eszi mint a másik,nagyjából ugyanolyan mennyiségben.

2011. jan. 18. 06:43
 1/6 A kérdező kommentje:

még 2 dolog: tengerimalacokról van szó, a félreértések elkerülése végett

és amit még csinál hozzá,az ilyen csuklásszerűség percenként (de nem csuklik,mert csuklott már,azt hangosabban csinálja),csak a rángató mozdulat van meg,hang nincs

megfázni nem fázhattak,állandó 23-25 fok van,csak ugy szellőztetek náluk,ha átviszem addig őket máshova

2011. jan. 18. 06:46
 2/6 anonim válasza:
szia!nekem is voltak tengerimalacaim,de az ő szívük is nagyon dobogott.sztem az összes kisemlősé ilyen,kutyámnak is,cicámnak is....szerintem ez nem baj.
2011. jan. 18. 12:06
 3/6 A kérdező kommentje:

nem első malackám

a többi sose csinált még ilyet

és tegnap estétől nem is eszik (a tesója bezzeg állandóan éhes,eddig mind2 állandóan evett,most ő nem,látszik messziről h nincs jól:()

2011. jan. 18. 13:05
 4/6 anonim válasza:
nálam amikor megszülettek a kismalacok az annyuk sajnos szülés után meghalt 3 napig éltek a kicsik:(
2011. jan. 19. 11:52
 5/6 A kérdező kommentje:
voltunk orvosnál,tüdőgyulladása van...kapott szurikat,de rosszul néz ki...:(
2011. jan. 19. 12:05
 6/6 anonim válasza:
szegényke:(nagyon sajnálom.remélem mihamarabb rendbe jön
2011. jan. 19. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!