Tengerimalac kölykökkel mit kell csinálni?
Huhh... Szerintem hívj fel egy állatorvost, mert a kölyköknek van hőmérsékletigényük (mennyi??) mivel még nem önszabályozó a testük e téren sem.
Takarítani nyilván nem árt, de pl azt sem tudhatod előre, akar-e majd mindegyik kismaszat szopizni. Ha nem, akkor állatpatika, táp, cumi, stb...Szóval az a leghitelesebb, ha felhívsz egy dokit- 3 perc alatt elmond minden fontosat, olyat is, amire mi itt nem gondolnánk.
Szia!
Pont olyanok, mint a felnőtt malacok, és már egyből ki is veheted őket, én is ezt tettem, nem lesz bajuk! Az almot inkább fialás előtt takarítsd ki, utána inkább ne, de ahogy érzed. Ha most fog először fialni a malacka, lehet, hogy csak egy-két kismalac fog születni. Az én malacaimnak is elsőre csak egy született! És már az első pillanattól kezdve eszik azt, amit a mama, vagyis inkább 1 nap múlva!
Szóval ne aggódj, ha a fialás rendben ment, utána semmi gond nem lesz!
szia.
ez anyától függ,hogy mien elsz a kölykeivel.
Akad olyan anyamalac amelyik nem eteti a kicsiket: és ilynekor neked kell eteni,de ez ritka dolog.
Nem ajánlatos takarítani.Nekem 6xfialtak már a malcaim: nekem pl.egy kicsinél segítenem kellett kivenni a magzaburokból,mert a következő már jött is és nem volt ideje az anyamalacnak kivenni a burokból.
Kivenni én sosem mertem az 1.fialásnál kivenni,mert nem tudhatod,hogy hogy fog reagálni rá az anyamalac,az uygmond idegen szagtól!
De a fiukat rakd külön!!!!
Kérdésed van írj nyugodtan:ivett931103@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!