Árván maradt kistengerimalacnak mennyit kell ennie? És mennyi ideig kell nekem etetnem?
Ma 1 hete született 2 kismalac,sajnos az anyjuk belepusztult.
Cicatejet keverek almás-sárgarépás péppel és kis vizzel higitom,ebból 40-50 ml-t esznek megy egy nap (kora reggel kapnak meló előtt é du 5-től amig nem fekszek le)
Széepn fejlődnek végülis,eszegetnek zöldségeket,és a malactápból kicsit,de ez a fő táplálékuk.És vizet nem isznak,nem érdekli őket az itató (és fecskendőből is csak fintorognak a vizre)
Jövő hét végén viszem őket dokihoz,nézze meg milyen neműek,és ha különbözőek,akkor mikor leht ivartalanitani.
Meddig kell őket nekem etetnem?
forgács nekem nem fogy sok,mert egy fél szoba nekik van "berendezve",forgács csak a ketrec aljába van,abba járnak "wc-zni":D azt hetente cserélem,amugy a földön vannak
akkor még 1 hónapig berendezkedek a korábbi kelésre,reggel bő fél óra megetetni őket
Kérdező, szerintem ne adj rossz ötleteket...
Amiket Peruban stb. evésre tenyésztenek, azok nem is pont ilyenek, mint az itteni kedvtelésre tartottak.
Én se eszem meg a nyúlhúst sem. (Ha tehetném, vega lennék, de lisztérzékenység stb. mellett muszáj meghagyni a húst :S )
engem is felafalnak lassan az éhenkórászok
zöldségek (répa,uborka,paprika,padlizsán,brokkoli),széna,tengerimalac táp van előttük állandóan,vizre rá se néznek az itatóban, és fecskendőből fejenként megisznak fél deci tápszer+rápapüré keveréket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!