Ha ivartalaníttatom a hímnyulama, akkor végleg megszűnik az a szokása, hogy szanaszét pisil és bogyózik a szobámban?
Nagyon jelölgetett, és régóta csinálta már? Mert akkor már annyira berögzülhetett, hogy lehet utána is csinálni fogja. De azért számíts rá 1-2hónapot mire teljesen kiürülnek a hormonok a szervezetéből. Egy két bogyó utána is tuti lesz, mert elég gyors az emésztésük.
Sok sikert a műtéthez, és ne kérj gallért, vagy ha rá teszik 1-2nap után szedd le róla.
Igazat megvallva nem tudom, hogy pontosan milyen fajta a nyuszim, mert én őt örökbe fogadtam. Egy hölgy ki akarta dobni őt most télen, a legnagyobb hidegben, mert hogy ő elköltözik és nem akarja magával vinni. Amikor hozzám került a nyuszi, csontsovány volt, legyengült, mivelhogy az asszony pár napok óta étlen szomjan tartotta szegény kis állatot. Azóta eltelt lassan 2 hónap, a nyuszikának nagyon szépen megjött az alakja. Eleinte azt hittem, hogy törpenyúl, de nagyon-nagy nyuszika lett, kb 40cm hosszú. Mostanában kezdett el jelölgetni egyébként. Múltkor voltam orvosnál vele, azt mondta adoki, hogy nagyon szép és egészséges nyuszika.
Egy dologra azért kíváncsi vagyok. Hogy hogy itt a kérdésemre azt tanácsolják, hogy ne ivartalanítassam, miközben máshol mindenki ezt mondja, hogy bizony a nyuszinak az lenne a legjobb, ha ivartalanítattnák, merthogy így tovább is élhet, mert nem kap el mindenféle nyavaját, mert rákot...
Az egyik előző vagyok.
Ha egy nyulakhoz jól értő orvoshoz viszed, akkor semmivel sem veszélyesebb mint más állat ivartalanítása. Az igaz, hogy a nőstényeknél valamivel nagyobb a műtét, és ezáltal veszélyesebb is, de egy jó orvos simán megcsinálja.
A műtét után kérj a dokitól Laktifermet, az egy immunerősítő por és gyorsítja a gyógyulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!