Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mi lehet a tengerimalac baja?

Mi lehet a tengerimalac baja?

Figyelt kérdés
Hirtelen lesoványodott, hasmenése van és alig eszik. A doki csak hétfőn rendel... Mivel lehetne rajta segiteni?
2011. jan. 8. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:

A hasmenés a malacoknál a legsúlyosabb betegség! Etesd fecskendőből nehogy kiszáradjon és itasd!

Ezt olvasd el:

[link]

Ha viszed orvoshoz akkor pedig mutasd meg neki hogy milyen antibiotikumokat lehet beadni a malacnak, mert van ami megöli!!!! [link]

Addig folyamatosan etesd fecskendőből! Széna és mag is legyen előtte! Mást ne kapjon.

2011. jan. 8. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Amíg a doki nem rendel, feltétlen gondoskoj róla, hogy egyen! Valahogy erőltess belé pár falatot, mert nagyon hamar le tudnak gyengülni. Zöldet most ne adj neki, inkább csak magocskát. Fontos, hogy ne száradjon ki, ezért itasd is meg. Amikor az én malackám beteg volt (sajnos ő gyógyíthatatlanul, már nagyon, nagyon öreg volt), akkor naponta többször kézbe vettem, és próbáltam kaját erőszakolni belé. A salátát is apró darabokra téptem, mert neki már az is gondot okozott, hogy azt elrágja. Mondjuk neki nem volt hasmenése.
2011. jan. 8. 13:43
 3/4 Sziszi77 válasza:
Nekem az egyik ismerősömnek volt hadmenéses malaca az bébiételt adott neki!!
2011. jan. 8. 18:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi lett a malaccal?
2011. jan. 10. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!