Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért csinálhatja ezt a...

Miért csinálhatja ezt a nyulam? O. o xD

Figyelt kérdés
Na szóval, a nyulam lassan 1 éves lesz, nem tudom milyen nyúl mert átszökött, megtartottuk. De már szép nagy, kb 5-6 kiló közt van. Na de az a panasz hogy mostanában nagyon rákattant arra hogy Anyumat mindig lehugyozza, ha kiengedjük, de csak őt, és sokszor csak a lábával van elfoglalva, köröz körülötte kaparja, harapja. Miért csinálhatja ezt? Már megszoktuk.. de azért jó lenne ha abbahagyná xD
2011. jan. 4. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
29%
Fogalmam sincs miért csinálja, de nagyon LOL! Bocsi! x)
2011. jan. 4. 19:53
 2/6 A kérdező kommentje:
háát ha veled csinálná ezt már a 30adik alkalommal szerintem nem írnád azt hogy lol.. xDDD engem 1x hugyozott le, akkor is mert Anyum lába közelébe voltam és elálltam az utat.. Nem nekem szánta az adagot. xD
2011. jan. 4. 19:56
 3/6 Várhelyi Sándor ***** válasza:
olyan a szaga az anyukádnak,hogy megjelöli.akár lány akár fiú jelöl.
2011. jan. 4. 20:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Kösz! Hát az pehh
2011. jan. 4. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:
ivartalanítással lehetne rajta segíteni szerintem
2011. jan. 5. 00:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Udvarol anyukádnak, a lepisoléssel pedig "megjelöli". Bak a nyuszi? Erre elsősorban az ivartalanítás a megoldás.
2011. jan. 5. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!