Van tengerimalacod? + pár kérdések
(csak az írjon aki ért hozzá és van cocája :P)
Kíváncsi lennék kinek van tengerimalackája, és milyen.:D
Nekem van 2.Az egyik ezüst aguti angol bóbitás, a másik pedig teknőc tarka amerikai bóbitás.^^ Coca az aguti, Gesztenye pedig a tarka.:D
Arra lennék kíváncsi, hogy most lesznek január 04.-én 7 hónaposak.Egy kisállat kereskedésben vettük őket, és azt hiszem említették, hogy testvérek.Ez lehetséges?(Mind a kettő nőstény)
Na szóval lassacskán 1 hónapja vannak nálunk.Mivel Gesztenye volt megérkezésük után 1 héttel a félénkebb így vele többet foglalkoztunk, hogy szelíd legyen, mint barátja.De szinte irritálja ha felveszed, amúgy pedig oda jön, eszik a kezedből stb...Mikor alá nyúlok, hogy felvegyem ugrálni kezd a kezembe, és minden áron ki akar szabadulni.De csak mostanság...Pedig sosem bántottuk őt, sem fizikailag sem testileg.
A két tengerimalac egy helyen van.Elég nekik a 95 cm hosszú, 50 cm széles és 47 cm magas ketrec? Van egy fa házikójuk, és egy másik, nagyobb ahol legtöbbször alszanak.Azon pedig egy etető...
Egy fontos kérdés:
A tengerimalacok mitől élnek jó sokáig?:D
Olyan idegesítő, mikor egész este berregnek.Tudom, hogy a dominancia jele, de ennyiszer...:D mikor döntik már el, hogy ki a dominánsabb?xD és biztos vagyok benne, hogy mind a kettő nőstény.Gesztenye biztos, Cocában még kételkedtem, de sosem próbált udvarolni, egyik sem a másiknak...Szóval...Biztos :D
Na azt hiszem ennyi lenne xD
Előre is köszi :P
Szia,nekem van egy simaszőrű tengerimaacom Zoé. :)(trikolor)
Szerintem attól élnek sokáig ha:
Rendesen eteted őket kapnak tápot is meg nyers zöldséget is(káposztát ne!!!tápból nagyon jó a Cavia Complett állatorvos ajánlotta bár nem minden malacka szereti)
Az is nagyon fontos h mindig legyen víz h tudjon inni
Jó ha van kuckója ahová el tud bújni
Sokat kell foglalkozni velük^^
Meg ha vmi gyanusat látsz rajta azonnal vidd orvoshoz (nekem egy előző malackám igy pusztult el h nem vittük el azonal)
Rem tudtam segiteni!
12/L
szia
semmit nem jelent h az állatkereskedésben mit mondnak,lányt vettem elsőre,kiderült a dokinál,h fiú...egyedül volt,vettünk mellé egy másikat,akire azt mondták h fiú...1 hét után gyanúsak lettek,elvittük őket dokihoz,a lánymalacka napok kérdése és kismalacai lesznek...a fiú azóta ivartalanitva...
nekem szabadon vannak a kisebik szobába,nagyjából szobatiszták (bemennek a ketrecbe dolgukat végezni:D)
sok zöldség (hülyeség ez a k betűs tiltás,nekem imádják a káposztát,salit,ubit,csak mértékkel kell adni)
sok széna (bár az enyémek nem szeretik)
és sok törődés
Nekem is van kettő,egyik neve: Cóla másiké Csoki:)
Mind a kettőtöknek igaza van,etetés,törődés,...:)
Köszönöm a válaszokat!=)
Éheztetve nincsenek, törődésbe pedig nincs hiányuk.:D Most át lettek költöztetve másik szobába, nem bírtam tőlük aludni.
Amúgy most olvasom hülyeséget írtam:"sem fizikailag sem testileg."...xD mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!