Miért vadul el az összes nyulam?
Figyelt kérdés
mert már kaptam ugye kiskoromba húsvétra, de mindig elvadultak, és már huzzájuk se lehetett érni. idén kaptam egy nyulat megint, eddig ő volt a legnormálisabb, de ha felvettem ő is elkezdett kapálózni és karmolni, és féltem tőle kicsit, de én voltam az egyetlen akit elfogadott mindenki másra morgott(a nyulak is tudnak ám morogni), de nagyon szerettem. a nagyszüleimnél volt, de minden nap meglátogattam, plusz amíg kissebb volt addig lakhatott a szobámban és minden nap kivettemm, simogagttam, de így is elvadult kicsit. nade a kérdésem igazából az hogy mit csináljak, mert meg fogom kapni a nyuszim kölykét, mert a nagypapám végülis elvitte, mert nagyon nagy volt és nem votl szelíd ugye. na és a kölykét is róla fogom elnevezni és őt tényleg szeretném megtartani! mit csináljak hogy ne vaduljon el?????? hogy kedves legyen, egyen a kezemből, az ölembe vehessem és simogathassam. olyan jó lenne. válaszokat előre is köszönöm.2010. dec. 30. 03:29
1/4 anonim válasza:
van hogy az állatok azért vadulnak el mert túl sokat vanak babusgatva.probáld meg azt hogy nem olyan sokat piszkálod mondjuk csak 10 percre veszed ki majd vissza teszed és simized a ketrecében és ha elbújik akkor hagyd.
2/4 A kérdező kommentje:
oké, kösz majd megpróbálom :)
2010. dec. 30. 20:09
3/4 GreenRita válasza:
A legfontosabb mindig te etesd a jó dolgokat összeköti veled. A 2. legfontosabb ne emelegesd, te hajolj le az ő szintjére és úgy simogasd, idővel az öledbe is veheted.Simogatás előtt jól mos kezet,mert nem szeretik az emberi szagot magukon. "Zsíros" lesz a bundájuk és mindig le kell nyalni magukról. Foglalkoz vele minden nap, de ne nyüstöld.Fontos a nyúszi jelleme is,mert mindegyik egy kis egyéniség. Tény,hogy a házi nyúszik nem lesznek olyan szelídek mint törpe fajtáik,de meglehet őket enyhitni.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi :) okos dolgokat írtál, majd megpróbálkozok velünk :)
2011. jan. 8. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!