Valaki megtudná mondani hogy miért csinálja ezt a törpehörim?
Figyelt kérdés
Na Szóval: 5 hetes a hörim, és amikor a kezembe veszem pont akkor nyomja ki a szájából a kaját, ami a pofazacskójába van. De nem tudom miért van ez. Valaki tudná?
Köszi.
2010. dec. 29. 16:49
1/7 anonim válasza:
SZTEM FÉL NEKEM IS ILYESMIT CSINÁLT
2/7 anonim válasza:
ha nem lett kézhez szoktatva,és kezedbeveszed akkor szokott félni,esetleg támadni
3/7 A kérdező kommentje:
pedig sztem nem fél, de nem tudom.
nem szokott hangokat kiadni, se nem szokott rezegni a kezembe mintha félne. És nem harap. Szoval nem tudom :S
Remélem majd késöbb nem lesz ilyen.
2010. dec. 29. 17:40
4/7 kyruring válasza:
Lehet, hogy fél tőled. Mármint az hiszi el akarod venni, ami az övé, ezért, hogy nem bántsad odaadja neked. Ha kézbe akarod venni, az meg rögtön nem megy. Először csak kis ideig simogasd ha arrébb megy akkor is folytasd. Ezt egyre hosszabb ideig kell csinálni. Így hamar megszokja. Nekem is voltak hörcsögeim.:D Legalább 50. Pedig egy fiúval meg egy lánnyal kezdtem.:)
5/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ.
igy fogom csinálni :)
2010. dec. 30. 16:51
6/7 Salx Narval válasza:
Evés után, vagy előtt vedd ki.Ha ilyenkor eteted, adj almát, uborkát, stb amiből rágcsál és nem gyűjtögeti.Az enyém már annyira megszokta a helyét, hogy nem raktároz,védett helynek érzi az etetőt, ha evett a maradékot ott hagyja és vissza-vissza jár eszegetni.Eleinte mindent becipelt a kuckójába.:D Fogalmam sincs miét köpheti ki a kaját, de ha nincs nála, akkor nincs amit kiköpjön.:D
7/7 A kérdező kommentje:
Igen az igaz, de most nem akarom elkiabálni de ma nem köpte ki egyszer sem, nagyon gyengéden bántam vele, simogattam a kezembe vettem és pedig volt kaja a szájába de nem köpte ki, se nem kakilt le se nem pisilt :) ez jó jel... de nem akarom elkiabálni
2011. jan. 8. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!