Milyen kisállatot ajánlanátok?
nyuszi, csincsilla , vagy esetleg hörcsög?
milyen rágcsálót ajánlanátok és miért?
a méret nem érdekes :D
Hörcsög :D
az nagyon aranyos állat :)
Sztem Lógófülű kosorrú törpenyulat válassz. Volt sima Törpenyulam, de az nagyon nagyra megnő. Oroszlánfejű, úgy néz ki mint egy szőr pamacs. Házinyúl nagyon nagy. Angóra törpe szintén nagy és a fején rövid testén hosszú szőr és fülén bojt, tapasztalat. Angóra (francia, német, angol, bármilyan típus) bojt van a fülén. Belga óriás akkora, hogy egy lakás nem elég neki és már a nevéből is látszik, h óriás. Holland törpe iszonyatosan kicsi a füle, nagy boci szemek.
Ezeket a fajtákat nem szeretem ja és azonkívül útálom, amelyiknek fel áll a füle.
Sajnos mi nyulakat tenyésztünk és ezek közül már mindegyik fajtával foglalkoztak a szüleim. Persze még most is ezzel foglalkoznak, de nem az összes fajtával.
Nekem a saját tenyészetünkből van egy lógófülű kosorrú törpenyuszim. Nagyon jó fajta. Türelmes, jó vérvonalú kifejezetten hobbicélra tenyésztett faj.
Ajánlom, hidd el megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!