Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szeretnék még egy görényt de...

Szeretnék még egy görényt de apa nem engedi mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy görényem, és ingyen hozzájuthatnánk még egy lány görihez.(anyu kollégája meg akar tőle szabadulni)Csak az a baj, hogy apám nem engedi.Mivel tudnám elérni hogy megengedje?
2010. dec. 28. 15:03
 1/7 anonim válasza:
mondjad neki hogy biztos hogy ő is szeretett volna egy kis állatot csak neki se engedte meg
2010. dec. 28. 15:05
 2/7 anonim ***** válasza:
hozz egyet és majd megszokja :P
2010. dec. 28. 15:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Két görény = több felelősség! Tapasztalat. Viszont több móka. De ha apád nem engedi, hát nem.
2010. dec. 28. 15:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodj bele a döntésébe.

Ha tiéd fiú, akkor természetesen évente szaporodni fognak, ami nem kis felelősség.

Viszont nincs is ingyen, kell neki is alom, kaja, stb, ami nem két fillér, még ha egy-egy adag nem is tűnik drágának.

Kérdezd meg, miért nem engedi.

Egyébként két ilyen állatka csak egymással fog játszani és hancúrozni, egész éjjel ramazurit fognak csinálni. Egy dolgozó, fáradt felnőttnek ez már elég indok.

2010. dec. 28. 15:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Mind a kettő ivartalanított.A másik görényhez mindent kapnánk.
2010. dec. 28. 15:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Kérdés az,hogy eddig ki gondozta,takarította rendszeresen a görényt.Mert lehet,hogy apád azért nem egyezik bele,mert a jelenlegi görényt is te akartad amit megkaptál,de pár hónap után a szülőkre hárult a gondozása,mert te csak néha.néha foglalkoztál vele.(akár a sulira hivatkozva is)

Így érthető,ha nem engedi,én sem engedném.

Nekünk is volt görény,mert a fiam kikönyörögte.2-3 hónapig takarította,gondozta,majd azt vettem észre,hogy végül mindent én csinálok.Én etettem,itattam ,takarítottam a szart utána..Én cipeltem dokihoz ha gond volt,és állandóan figyelni kellett,hogy mindene meglegyen,és én vittem sétáltatni munka előtt/után. Nálam betelt a pohár így a görényt egy szép nagy elajándékoztam a fővárosi állatkertnek.Mivel akkor 2 kangörény,és 5 nőstényük volt,így örömmel vártak minket.Az egyik Kan már öreg volt a másikkal meg volt valami gond.Így a mi kan görényünk (nem volt ivartalanítva) pont a legjobbkor érkezett.

Szóval én megértem ha apukád nemet mond..

2010. dec. 28. 15:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Megkaptuk :)és am. a másik görényt is én takarítottam meg etettem.
2010. dec. 30. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!