Nagyon szeretnék egy hörcsögöt de apa nem engedi! Most mit csináljak?
Apádnak szerintem jó oka van rá hogy ne akarja azt a hörcsögöt és nem fogja könnyen megváltoztatni a véleményét.
DE! Jobb esélyekkel indulsz, ha anyukádat környékezed meg ilyesmi kérdésekkel: "Anyuuu, ha te megengeded akkor az miért nem elég??" meg "Anyuuu, nekem az is elég ha te megengeded!!" és hasonlókkal, kvázi próbáld anyukádat olyan irányba manipulálni hogy vállalja a felelősséget helyetted apád előtt a hörcsög miatt. Hány éves vagy? Tudod mi az a manipuláció? Ha ügyesen játszod meg a kártyáidat akkor neked lesz hörcsögöd, és ha valaki "kikap" miatta akkor az sem te leszel hanem anyukád. Nem tudom mondjuk h megér-e ennyit egy hörcsög, de ha mindenképpen akarod akkor számodra ez a legelőnyösebb opció szerintem.
Köszönöm a jó tanácsokat!! =D
Apának az a kifogása,hogy kis állat és ő nem szereti mert a lakásban van!! =( De van egy teknősünk ami szintén a lakásban van!! Nem értem apát!! :(
apukádnak csinálsz kávet vagy teát leülteded a káve mellé teszel aprósüteményt és tejet kávébavaló tejet és szalvétát modjad ho miben segíthetek és hogy a te parancsod nekem koteleségem megcsináni és utána konyrogj nekem bevált
bocs a helyeírás
Nagyon jók ezek az ötletek!!
Utolsó válaszoló:egyszer úgyis bejönnek a szobámba és előbb utóbb úgyis meglátják!! :D
Egy nagyon jó ötletet adtatok:meg fogom kérni Nórikát,hogy vegyen nekem egy hörcsögöt(csak Nórika nem olyan,hogy vesz mert fél,hogy mi lesz ha nem engedik meg és haragudni fognak rá...stb) Nem tudom,hogy kit kéne megkérni de minden esetre próbálkozok!! Mégegyszer köszönöm a tanácsokat!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!