Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szobanyuszi es szobakutya,...

Szobanyuszi es szobakutya, lehetseges?

Figyelt kérdés
Van egy szobanyuszim es szeretnek egy szobakutyat is.Nem tudom jo otlet e..Osszetudnam oket legalabb ugy szoktatni h ne zavarjak egymast?Van valakinek mind2?Velemenyetek?Koszi
2010. dec. 27. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem van mindkettő, (2) vadászkutyám (spániel) és egy törpenyuszim van, összeszoktak, sőt, a kutty játszik a nyuszival, tehát semmi sem lehetetlen...a kutyus 3 éves volt, mikor a nyuszó hozzánk került. A kiskutya még 3 hónapos volt és szinte együtt kerültek ide, tehát nem volt nagy gond vele sem :)
2010. dec. 27. 21:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Koszi.Remelem nekem is menni fog...:)
2010. dec. 27. 21:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem pincsim van és volt egy ideig oroszlánfejű törpenyuszim. A pincsi is már másfél éves volt mikor oda került az 1 éves nyuszi. Jól össze szoktak. Igazából a nyuszi előtte is kutyás helyen volt így nem különösebben zavarta a kutya. A kutya meg mivel én vagyok a falkavezér természetesen meg sem kísérelte megtámadni, vagy bármi ilyesmi. Az elején még voltak fennakadások a kutya féltékenyen nézett a nyuszira meg mindig a nyomában loholt, hogy vajon most hova megy. A végén meg már együtt aludtak.

Szóval szoktatás kérdése :)

2010. dec. 27. 21:11
 4/7 Brigi ^^ ***** válasza:
Ha fiatalon összeszoktatod őket, akkor nem lesz baj. (vagy ha a nyuszi idősebb és a kutya fiatalabb) De ha a kutya már idősebb, akkor lehet, hogy védi a területét (a szobakutyák termetük miatt agresszívebbek is) és nem lesz túl jóban a nyuszival...
2010. dec. 27. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi, hogy így könnyebb is lesz, hogy az egyik kicsiként kerül oda. Nekem nehezebb volt a helyzet mert már mind a kettő nagy volt.
2010. dec. 27. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:

A nyuszi mellé tengerimalacot tettünk, és hát nem vált be, a nyúl féltékeny volt, és majdnem leharapta a malac orrát.

A nyúl habitusától függ. Tegyél egy próbát, kérd el valaki kutyáját, hogy hogyan reagál rá.

2010. dec. 28. 22:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem van mind a kettő,mondjuk a kutyusom nincs bent a házban,viszont nyáron kint az udvaron együtt szoktak játszani,ilyenkor nagyon aranyosak.Ja és nem kitestű kutyusom van hanem hatalmas.:)De nagyon szeretem mind a kettejüket:D
2011. jan. 9. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!