Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mikor egy tengerimalac ki...

Mikor egy tengerimalac ki akar jönni, és ti ki akarjátok venni, elszalad előletek?

Figyelt kérdés
Mert hallottam olyat,hogy szaladgál,miközben megfogják,de kiakar jönni. Mindenkinek ezt csinálja? Az enyém is szaladgál,kivétel akkor nem,mikor eszik. De amúgy mindig.
2009. jan. 25. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia.Nemtudom hogy van ez,mennyi ideje van meg neked a malacka? Különben ha ketrecben van és van rajt egy ajtó az oldalán,egy a tetején,az oldalán ki nyithatod,majd egy kis idő múlva talán magától is kijön.Minél többet próbáld kicsalni,vagy határozottan megfogni az állatot vedd az öledbe és csemegével kedveskedj neki.Talán így elmúlik ez a szokás.
2009. jan. 25. 16:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Egy-két hete van itt. Felül nyitós ketrece van:S
2009. jan. 26. 12:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én malackám mindig elkezd hisztizni, ha ki akar jönni, de amint benyúlok érte a ketrecbe, berohan a házába, kergetőzünk egy kicsit, aztán kiveszem. Csak az tetszik neki, mikor már szétterülhet mellettem, vagy a hasamon... :D (már megvan több, mint egy éve :))
2009. jan. 26. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!