Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nyúlnak lehet ilyet adni?

Nyúlnak lehet ilyet adni?

Figyelt kérdés
Banán ilyesmik a banánt már megkostóltattam vele ízlett neki persze csak egy kicsit.Táppal keverve, és még egy kérdésem lenne.Milyen játék lenne a számára lefmegfelelőbb úgy értem amit nem tud szétrágni.
2010. dec. 27. 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:
disznóknak láncot függesztenek fel játéknak.Szerintem egy vékonyabb a nyuszinak is megteszi,csak fel ne kösse rá magát,vagy egy nagyobb labda.
2010. dec. 27. 10:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Én nem adok banánt a nyulamnak, mivel az egyszerűen nem neki való.

A nyuszik nem játszanak olyan játékokkal, amiket a kereskedésekben lehet kapni.

Mi papírdobozokból készítettünk neki labirintust, imádja. Rohangál benne, beleugrik a dobozokba, aztán felborítja úgy, hogy nem tud alóla kijönni.

Olyan aranyos! Ez a megoldás a nyuszinak is tökéletes, és még a gazdi is szórakozhat rajta!

Ugyan egy idő után széjjeljön, de nagyon könnyű újat csinálni. Ha bővebben akarsz erről tudni, írj e-mailt nyugodtan!

Sok szerencsét: 2 nyuszi gazdája

2010. dec. 27. 10:59
 3/4 Brigi ^^ ***** válasza:
Nem hiszem, hogy banánt kéne neki adnod, mert ez nem természetes táplálék számára. Ki tudja, hogy késöbb hogyan reagál rá a szervezete... Játéknak adjál neki egy bőrlabdát, azt nagyon szeretik. Persze legyen egy kis tere, ahol tudja görgetni...
2010. dec. 27. 13:19
 4/4 anonim ***** válasza:

A miénk imádja a banánt, és a tiltott növények listáján sincs, persze csak nagyon ritkán kap. Más gyümölcsöket is megszoktunk vele kóstoltatni, de soha nem adnánk neki emberi ételt.

Van alagútja, csörgős labdája, jutalomfalatos labdája, de csak max. fél óráig van el velük, de ha egy doboz aljára teszel valami finomságot (előtte szagoltasd meg vele), majd lezárod a dobozt, akkor addig kaparja míg meg nem leli a falatot.

2010. dec. 27. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!