Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Honnan tudom, hogy kishörcsögö...

Honnan tudom, hogy kishörcsögöket vár a hörcsögöm?

Figyelt kérdés
A fiú időnként még mindig üldözi, de van, amikor békén hagyja. Honnan tudom, hogy terhes?
2009. jan. 24. 11:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
majd mikor el kezd növekedni a pocakja és kevésbé engedi magát kivenni mert az anyai ösztönök elindulnak benne :)
2009. jan. 24. 11:10
 2/10 anonim ***** válasza:
34%
előző vagyok talán ha megtapogatod finoman a hasát szerintem ha terhes már valamit lehet ott érezni ha már egy hete terhes meg tuti :)
2009. jan. 24. 11:11
 3/10 A kérdező kommentje:

A fiú akkor is hajkurássza, ha már terhes? Mert kedden nagyon rá volt kattanva, azóta nem hajtotta, ma megint futott utána, de nem olyan kitartóan, mint kedden. Lehet már akkor engedte magát a lány? Nagydarab, de ő mindig nagyobb volt, mint a fiú. És tegnap nem engedte magát megfogni, de ma az ölembe volt elég sokáig. Csak lepisilt, de ez lényegtelen:)

Szóval a fiú üldözheti terhesen is?

2009. jan. 24. 11:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
igen persze amíg meg nem fog szülni és nem hagyja magát újból :)
2009. jan. 24. 11:41
 5/10 A kérdező kommentje:

Értem... pasi...:P

Akkor valószínű pocakos, mert tegnap nagyon félt, még etetni sem tudtam a kezemből. Ma már sokkal barátságosabb, bár lehet hogy csak kómás volt:)

Remélem nemsokára kiderül, tényleg várhatóak-e hörcsögök:)

2009. jan. 24. 11:46
 6/10 anonim válasza:
100%
Figyelj rá nagyon! Mertt én már csak akkor vettem észre, mikro megszülettek és az apa hörcsög bántott is egy-két kicsit. Ha tudod, akkor inkább vedd őket külön!
2009. jan. 24. 12:09
 7/10 A kérdező kommentje:
De akkor nem vadulnak el egymástól? Mert elvileg együtt nevelik a kicsiket. Szóval nem lenne szabad bántania. Ha meg szétveszem, utána nem tehetem megint össze őket. Vagy nem így van?
2009. jan. 24. 15:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Észreveszed sokkal naggyobb lesz a hasa,,de szerintem vedd külön őket (tapasztlatból mondom)nekem a hím megnyomta a nőstény hasát,és ezt a nőstény rossz névem vette és a nőstény megölte a hímet :(
2009. márc. 9. 20:46
 9/10 anonim ***** válasza:
és hogy ne szokjanak el egymástól néha amikor te is ott vagy velük "felügyeled" őket össze teszed őket játszani a szülés után is és amikor láttod h ez elég lesz akkor vége a játéknak ((((de persze eggyütt is hagyhatod őket))))
2009. márc. 9. 20:48
 10/10 anonim ***** válasza:
az arany hörimnek lilás szine lett a hasának és láttam mikor "rugdalóztak" a kicsik kis golyók voltak a hasában akkor tudtam h külön kell vennem az apát amúgy az enyém szelíd volt vemhesség alatt :)
2011. szept. 23. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!