Annyira bánt, hogy a lányhörcsögöm fél tőlem. Hogyan szelídíthetném meg? Egyáltalán meg tudom még?
Figyelt kérdés
Hétfőn vettem őket, 3 hónapnál már idősebbek, mert egy almuk volt már. A fiú ő szelíd, csak hiperaktív, a lány ő nagyon félénk. Most is próbáltam megfogni, mert annyira sajnálom, hogy ő egész nap a mókuskereket tekeri, a párját meg egyfolytában kiveszem, simogatom, sétálok vele. Hozzá meg még hozzá sem tudok érni, annyira fél. Pedig őt is szeretem nagyon, de erőltetni sem akarom, hogy megfogjam, mert még jobban megijed, és még inkább félni fog tőlem.
A kezemből is próbáltam etetni, először evett, de akkor letettem neki, mert a párjának is akartam adni. Aztán megbántam, hagynom kellett volna, hogy megegye a kezemből.
Olyan lelkiismeret-furdalásom van miatta, hogy az hihetetlen. Annyira szeretném, ha ő is megszeretne. Segítenétek?
2009. jan. 23. 22:12
11/11 anonim válasza:
Foglalkozz vele én az egyik hörcsögömnél ezt jól el b*sztam!=( Vettem egy lány hörit,hogy majd szaporodnak meg minden és nem foglalkoztam vele mert, ő is félős volt és most meg már nem lehet hozzá nyúlni mert, vad nincs kézhez szoktatva!De a fiú az nekem is hiperaktív és mindig megnyalja a kezem!=) De a lányt sem hagyom békén már párszor megharapott de már kezd ő is szelídülni.Ha nem akarsz így járni mint én, szerintem foglalkozz vele is és ne hanyagold. Én nagyon elb*sztam!=(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!