Van két lányhörcsögöm amik állandóan terrorizálják egymást. Mit lehet tenni? Tegyem őket külön ketrecbe? :S
Ivarérettek lettek. Tedd külön őket, mert tényleg nem lesz jó vége, jobb szeretnek egyedül élni a hörik :)
Én is sajnáltam őket, hogy szét kellett szednem az összes hörimet, de ezzel csak nekik tettem jót :P
Nekünk is így volt 2 dzsungáriai törpehörivel. 2 lányt kaptunk, és az a marha, aki adta nekünk azt mondta, egyet nem ad, csak úgy ad hörit, ha 2-t viszünk. Mondtuk neki, hogy oké, de semmiképpen nem akarunk szaporulatot. Azt mondta, 2 egynemű jól megvan egymással. Aztán mindig verekedtek és egyszer az egyik úgy megharapta a másik hasát, hogy vérzett neki. Akkor külön tettük őket és kicsivel később elajándékoztuk az egyiket.
A szomszédunkban 2 aranyhörcsög volt és az egyik lerágta a másik fejét. Szóval tedd külön őket. Az az oka, hogy ivarérettek lettek.
Ez nem jó válasz hogy vegyél hozzájuk egy fiú hörit mert akkor meg megölik egymást az egyik barátom már járt igy.
2 fiú höri kell akkkor hogy mind a kettőjük lebirja valamivel folalni magát. Vagy pedig vegyél kettő mokus kereket akkor nem fogják egy mást terrozalni,de ha mégis a 2 fiú höri mellett döntesz akkor meg 2 ketrec kell hogy 1 fiú 1 lány párosítás legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!