Miért bántja a fiú a lány hörit?
Figyelt kérdés
dzsungikról van szó, ma vettük a fiút és a lánynak a "területán bántja! de miért?? kérlek segítsetek!!2010. dec. 22. 09:38
1/10 anonim válasza:
Nem lehet,hogy a lány bántja a fiút,mert a fiú párosodni akar?Mert nálunk mindig ebből lettek a höri bunyók.
2/10 A kérdező kommentje:
nem, biztos hogy fordítva..mert a fiú a sötétebb, a lány meg a fehér...
2010. dec. 22. 09:52
3/10 anonim válasza:
ŐŐ nem tom ez miért van de különk kell őket zárni ilyenkor!
4/10 anonim válasza:
nekem mindig a lány bántotta a fiut.
az a lány volt az első amit vettem ,utána volt mellette 3fiu mindet megölte heteken belül.és a lány akart párosodni azért bántotta őket.
végül végzett magával is :D :(
5/10 anonim válasza:
Mert nem bírja a pofáját vagy a szagát vagy ilyesmi. Miért csodálkozol rajta? Az emberek között is van ilyen. Összezártál két élőlényt, akik nem bírják egymást, szét kell őket választani. Embereknél is ugyanezt kéne tenni.
6/10 Saten ҉ válasza:
Szegény hörcsögök... valami ilyen párbeszéd zajlik köztük szerintem:
- nem látod, hogy épp kondizok?
- nem érdekel, állandóan csak a teremben lógsz velem meg sohasem foglalkozol!
- persze akkor ki vette neked a múltkor meg azt a gyűrűt!
- Az más! Itt most lelki törődésre vágyom
- Lelki törődés azt én is akartam amikor anyád itt lakott nálunk és még a wc-re is követett!
.
.
.
Így ne csodálkozz rajta. Szerintem is tedd külön őket, hátha a magány meglágyítja a szívüket :D
8/10 anonim válasza:
Magányosan élő állatok, egyedül érzik jól magukat! Utána kellett volna előbb nézni, mielőtt meggondolatlanul vesztek egy másik hörcsögöt. Ha csak itt a gyakorin végigpörgetsz 2 oldalt, akkor is találsz vagy 3 ilyen kérdést. Válasszátok külön őket, különben komolyabban is megsebesíthetik egymást. Ha nem akartok két külön terráriumot, akkor keressetek a fiúnak új gazdát.
9/10 anonim válasza:
Nekem is volt egy fiú és egy lány hörcsögöm és véresre harapdálták egymást, és sajnos elpusztult mindkettő!Sajnos igy jár az ember mikor elösször vásárol utánna meg olvas. :(
10/10 anonim válasza:
csak akkor nem bántják egymást ha egyidőbe veszed a két hörit és ellenkező nemüt.fogj egy mokus kereket ami már nem kell egy doszié műanyag féle részét (átlátszó)rá varsz a kerék egyik felére és alá rakod az egyik hörit és naponta 1-2 órát aztán kb 4 nap után már nagyon jóban lersznek így már nem kell nekik a "szoktató ketrec" és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!