Miért van meghülyülve a hörcsögöm?
Most takarítottam nekik a ketrecet, picit rendet raktam, hogy elférjenek. Addig kitettem őket a közlekedőbe, hadd rohangáljanak, és mióta visszatettem, egyfolytában a ketrecre mászik, ha odateszem a kezem rámászik, folyton megy. Eddig nem volt ilyen, mióta itthon vannak, azóta csak alszanak meg esznek anyum szerint. Én most értem haza koleszból, és most meg vannak hülyülve. Én vagyok ilyen hatással rájuk? Nem félnek, inkább hiperaktívak.
Ez most miért van?
Lehet hogy boldogok mert érzik a szagodat és meg is tudják különböztetni így az embereket, és most azt szeretnék ha velük foglalkoznál. Majd lenyugszanak.
Nekem volt egy amelyik a takarítás után mindég ezt csinálta, biztosan nehezen viselte el a változást, a takarítás utáni szokatlan szagokat és azt, hogy eltünt a betárol élelme.
De fura mód, csak az egyik ilyen hiperaktív. A fiú. Ő sokkal szelídebb is, így hagyom, hadd tomboljon, most rohangál a szobámban. Ő visszajön, meg meg tudom fogni. A lányt a ketrecbe is alig tudom megsimogatni. Gonosz vagyok, hogy csak a fiúval foglalkozom?
A lány nem is nagyon akar kijönni. Ő elvan a mókuskerékkel.
Már meg is írtad a választ :) A fiú beléd esett, a lány meg őrülten féltékeny Rád és utál! :)
No, viccen kívül, az én hörim is pörgött, ha kitisztítottam a helyét és friss forgácsot kapott, amíg nem turkálta szét a saját ízlése szerint, meg sem állt, no, meg a magokat, almaszeleteket is egy adott sarokba hordta, kiseperte a "WC" sarkot, körülnézett és örült :) Ha ilyenkor benyúltam hozzá, pill alatt felfutott a kezemen, ha belógott hozzá véletlenül a függöny, akkor azon. A különbség, hogy nem volt csaja. Amúgy tuti örülnek Neked, túl sekélyes volt az életük, míg távol voltál :)
Én a hörijeimet nem fiatalon vettem, 3 hónaposak már biztos vannak, mert 1 alomjuk már volt, csak a lány megette...
Szóval akkor ne fájjon a szívem, hogy a lány fél tőlem? A fiú sem mászik magától a kezemre, de nem szalad el, ha meg szeretném fogni. Hozzám fognak még szokni?
Félek, hogy már túl idősen vettem őket. Van még esélyem sok szeretettel, meg türelemmel? Bár kolis vagyok, hétköznap sajnos nem vagyok itthon:(
Jah, és hétfőn vettem őket, azóta 1 estét töltöttem külön tőlük, de mostmár itthon vannak, nekem meg mennem kell hétfőn vissza Egerbe:(
Hozzám fognak valaha szokni, és szeretni fognak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!