Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nyuszinak sétán hám vagy nyakörv?

Nyuszinak sétán hám vagy nyakörv?

Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 14:12
1 2
 1/15 eprescsokii válasza:
53%
attól függ, ha nagyon testalkatú idősebb nyuszid van akkor nyakörv, ha viszont kölyök, akkor szerintem a hám megbízhatóbb!
2010. dec. 16. 14:31
 2/15 anonim ***** válasza:

Mindenféleképpen hám!!!

Nyakörv folytja,illetve kibújik belőle.

A legmegbízhatóbb a csattos hám mint pl ez:

[link]

vagy a sima:

[link]

Tépőzárast ne vegyél,az nem megbízható!!

2010. dec. 16. 14:39
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen hám! A mi nyuszijainknak is az van, és még ebből is ki tudnának bújni, ha hagynánk, hát akkor még a nyakörvből!
2010. dec. 16. 15:01
 4/15 A kérdező kommentje:

Az én nyuszimnak hámja van csatos de szar állandóan kicsatolódik.most tervezem a nyakörvet kölyökkutyának valót és nem tud kibújni kipróbáltuk.egyébként másfél-éves.nyugis el szoktam engedni úgy hogy csak hámot hagytam rajta és nem szökött el.

bocsi hogy hosszú vagyok

2010. dec. 16. 17:23
 5/15 anonim ***** válasza:
73%
Nyakörvet, már csak a nagyobb testű kutyákra adnak (lassan már rájuk sem) mert elszorítja a nyakukat, és irányítani sem lehet teljesen. Mindenképpen hámot vegyél.
2010. dec. 16. 23:51
 6/15 A kérdező kommentje:
A kölyökkutya nyakörv jó a nyúlnak?
2010. dec. 16. 23:56
 7/15 anonim ***** válasza:

Próbáld fel rá!

De ne mhinném és hacsak nem akarod,hogy kitörje a nyakát vagy kihúzza a fejét és elfusson örökre akkor nem adzs rá nyakörvet...600Ft egy nyúlhám....szerintem kifizethető összeg.

2010. dec. 18. 10:02
 8/15 anonim ***** válasza:

A Hám sokkal megbízhatóbb! Az megtartja a nyuszit, semmiféleképp nem tud elszökni, a nyakörvből talán viszont ki tud bújni!!!

Vikuska

2010. dec. 18. 11:23
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem tud kibújni.és nem szökik meg.és élvezte a nyakörvet mert felpróbálta és ment vele.
2010. dec. 18. 12:50
 10/15 anonim ***** válasza:
Hallgass meg engem is. A hámot és a nyakörvet is tedd rá. Ha van 2 pórázod az szuper. Mert ha kibújna a hámból a nyakörvből már nem tud. Illetve fordítva. :)
2010. dec. 18. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!