Mit tegyek ha a barátnőmnek dzsungáriai törpehörije van, és én is szeretnék egy ilyet, de a barátnőm meg azt mondja ne utánozzam meg a nővére is azt mondja. Mi a tehendő?
Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 17:43
1/11 A kérdező kommentje:
lehet hülye kérdés,de volt már ilyen eset valakivel?
2009. jan. 21. 17:44
2/11 anonim válasza:
Szerintem mond meg a bnődnek hogy nem utánozod csak neked is megtetszett az a dzsingária törp. De amugy hány éves vagy?"mert ez a ne utánozz!" szöveg bölcsödé kortol 10 éves korig van.Ha te azt szeretnél akkor legyen. Csak vigyázz(már ha fontos neked a bnőd)mert lehet hogy befog pukkadni...elöször csak figyelmeztett hogy ne utánozd aztán meg már,,Nem vagyok a barátod" de ez nem tart sokáig hisz majd megbékél
3/11 anonim válasza:
Az Istenit... nekem hat is van. Eddig azt hittem, csak nekem van az országban, de ezek szerint én is a barátnődet utánzom? (amúgy éppen egy barátomtól kaptam)
Lehet, hogy ha megmondanád neki, hogy van még egy pár embernek a világon dzsungija, talán megértené. Egyébként meg egyiküknek semmi köze ahhoz, hogy milyen állatot tartasz otthon. Nevetséges ebbe belekötni.
4/11 A kérdező kommentje:
szerintem is... nem egy kedves alak!
2009. jan. 21. 19:37
5/11 anonim válasza:
Szia!
A dzsungáriai törpehörik valóban helyesek. Ismered a roborovski törpehörcsög fajtát? Nagyon hasonlít a dzsungikra, csak neki homok színű háta van. Ha egy aranyos törehörit szeretnél, de nem ragazkodsz a fajtához, akkor én őket ajánlom. Nagyon kis kedvesek ők is. :)
Sok sikert!
6/11 anonim válasza:
Vegyél nyugodtan dzsungáriait és fogd rá hogy ez egy Campbell-törpehörcsög ugy is csak a szakértők tudják meg különböztetni.Ha a lány utána is olvas akkor sem tud meg többet mert nagyon nehéz meg különböztetni öket annyira hasonlítanak hogy a két faj egyedei minden gond nélkül tudnak eredményesenn szeporodni!A Campbell faj nagyon ritka a kereskedésekbe ezért jóval drádább és ugy sem tudod majd hogy mit vettél de valószínü hogy dzsungi lessz!
7/11 A kérdező kommentje:
Ez igaz!:D Valóban Dzsungim lett! Jó ötlet!De végülis le sz.rom hogy a barátnőm mit mond!:P De nem?
2009. jan. 26. 17:22
8/11 anonim válasza:
Ne is hallgass más véleményére, csak azt tedd amit jonak látsz;) Amugy hány évesek vagytok?
9/11 anonim válasza:
Az ilyenekkel nem tudom, hogyan érdemes barátkozni. Cseréld le egy hörire!
10/11 anonim válasza:
Azt üzenem a barátnődnek, hogy ne utánozzon engem, nekem már 16 éve is volt dzsungim. A nővérem is ezt mondja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!