Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » SOS! Mit tegyek a degummal?

SOS! Mit tegyek a degummal?

Figyelt kérdés
Szegényke most a pocimon fekszik és meg sem tud mozdulni, betakargattam és simogatom, nem tudom mi baja lehet. Én ma jöttem haza a kórházból és most láttam délután, hogy rosszul van, eddig a többiek vigyáztak rájuk. Nem tudom mitől lehetet ez. Ugye nem fog meghalni? Az egész kis teste hideg és nagyon könnyű. Van esély rá, hogyha holnap elviszem állatorvoshoz túléli?
2010. dec. 1. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Tartsd melegen, próbáld itatni, ha elfogadja. (Nagyon fontos lenne, hogy ne száradjon ki) Ha nagyon könnyű, akkor valószínűleg már korábban is volt baja, amiért nem evett, csak nem vették észre. Drukkolok szegénynek, de készülj fel a legrosszabbra, sajnos, ha már ennyire rosszul vannak, akkor sokszor már nem lehet segíteni :(
2010. dec. 1. 21:47
 2/4 A kérdező kommentje:
remélem holnap el tudom vinni az orvoshoz :(
2010. dec. 1. 22:30
 3/4 anonim ***** válasza:
túlélte? :)
2010. dec. 2. 17:23
 4/4 A kérdező kommentje:
háát, elvittem az orvoshoz,vagyis az öcsém, mert én nem járkálhatok, ő azt mondta, hogy csak megöregedett már, de amúgy nincs baja :( és most halt meg szegényke nem rég :( eltemetjük, sajnáltam nagyon, de így a másik egyedül maradt, nem tudom, hogy merjek-e mellé venni egy újat vagy mi legyen,mert egyedül nem lesz jó neki :(
2010. dec. 2. 21:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!