Tengerimalac akkor is visít, ha szomjas?
Azon felfogás, miszerint a tengerimalacnak nincs szüksége ivóvízre, TÉVES. Meglehetősen nehéz megítélni, mennyi zöldféléből, gyümölcsből származó nedvtartalom fedezné a napi folyadékszükségletét, melyet nagyban befolyásol testsúlya és a környezet hőmérséklete, páratartalma is. Éppen ezért mindig tartsunk a tengerimalac előtt vizet.
Lehet venni az állatkereskedésben ilyen nagyobb itatóst (ami a nyusziknak való) az tökéletes neki :) és az enyémek rendszeresen isznak...és szükséges nekik a napi friss víz!!! mi lenne velünk ha nem kapnánk vízetxD csak gyümit....
Szerintem adjál neki inni, de szerintem inkább éhes (uborka vagy répa vagy széna....
Kedves második hozzászóló!!
Te is sok gyümölcsöt és répát,netán füvet eszel??És így neked sincs szükséged ivóvízre??
Minden emlősnek szüksége van a vízre,így a tengeri malacoknak is.Az enyémek is naponta 1-2dl vizet megisznak,hiába kapnak friss gyümölcsöket.
Válasz:Igen, visíthat azért is mert szomjas.
Először az enyémek sem ittak az itatóból, de megoldottam.
Az itató végét öntsd le vízzel, hogy legyen rajta pár csepp és tartsd oda a szájához.Nekem bevált! Próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!