Hogyan szeresse meg anyukámat a görényem?
Figyelt kérdés
Mindenkit szokott harapdálni(ismerőseimet)de csak játékból..sosem azért mert valami fájdalmat okoztunk neki,vagy ehez hasonló...viszont anyukám,ha megakarja simogatni(pedig anyu nagyon fél tőle..de van amikor rábírja szánni magát 1 érintésre)akkor a görény mindig odakap és ilyenkor anyu is nagyon megilyed...ezért nem is nagyon barátkoznak...volt,hogy öcsém hozzányomta anyu nyakához a görényt,hogy fogja meg anyu is a kezébe,de anyu nagyon fél töle és csak sikoltozott...a görény pedig beleharapott a nyakába...lett 1 pici gombostű nagyságú véraláfutás anyu nyakán,de semmi komolyabb..mi lehet anyu és a görény között a probléma?Ha elmegyek a ketrec mellett,mindig odafut a ketrechez és néz,hogy merre megyek,mit csinálok..ma reggel anyuval 2en takarítottuk a görényt..a görény a ketrecben volt..én a ketrec egyik oldalánál álltam,anyu meg a másiknál..és nem hozzám jött oda a görény,hanem anyuhoz..és elkezdte szaglászni anyu kezét(anyu keze a ketrecen kívül volt)...2009. jan. 15. 22:38
1/7 anonim válasza:
"megijed"
biztos megérzi, hogy fél tőle
ha mellettem sikoltozna valaki, én is támadásnak venném ...
2/7 anonim válasza:
Rakd be a nyakába éjszaka!! Hátha meg barátkozik vele!Ismerösöm is azt csinálta
3/7 A kérdező kommentje:
gratulálok az értelmes hozzászóláshoz az utólsó válaszírónak..ha ennyire hasznos válaszokat tudsz írni,szerintem töröld le magad erről az oldalról és ne fárassz másokat..kösz
2009. jan. 18. 21:04
4/7 anonim válasza:
Szerintem hasznos!!! Még nem probáltad honnan tudod,hogy nem válik be!! Te F....
5/7 A kérdező kommentje:
akk nem olvastad el amit irtam..h öcsémnek már sikerült kiprobálnia h anyám nyakába rakta..és meg is harapta...nem kötelező ide irkálni...és a f-betűs megjegyzéseid sem kértem...magadra mondhatod esetleg..mert ezek a dolgaid senkit sem érdekelnek...kösz
2009. jan. 19. 18:27
6/7 anonim válasza:
De érdekel:)téged mert elolvastad!!ha nem érdekelt volna nem olvastad volna el!!!Ostobakalács!!
7/7 A kérdező kommentje:
mivel hozzám irtad,még jo,hogy elolvasom..gondoltam vmi érdekeset tudsz irni..de rájöttem,hogy még mindig nem sikerült:D
2009. jan. 20. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!